Hvad er fordelen ved at have en webshop i 2020?

Undersøgelser har vist, at flere og flere købere vælger webshops frem for fysiske butikker (finans.dk). Grunden til dette er, at man som køber finder det meget nemmere og bekvemt.

Vi lever i en tid hvor Corona har sat sit præg, og derfor vælger mange mennesker naturligvis at undgå fysiske steder, hvor der er mange mennesker samlet. Ved at onlineshoppe, kan man roligt fra sin sofa bestille produkter eller ydelser, og få det leveret lige til døren. Man er kun et klik væk, og det er nemt, sikkert og komfortabelt. 

Ved at eje en webshop, har man mulighed for at nå ud til mange købere rundt omkring i landet/verdenen, da man ikke behøver at stresse over tilgængelighed. En webshop er nemlig online og afhænger ikke af lokation, så enhver person kan besøge din webshop når som helst, ved kun et klik. 

Hvordan kan vi hjælpe dig med din webshop?

Hos I&D Design og Web har vi over 10 års erfaring med at designe og udvikle webshops. Gennem tiden har vi formået at udvikle og designe webshops og andre e-handlingsløsninger som bookingplatforme, logbøger mm. for mange af vores tilfredse kunder.
Vi sætter en ære i at personliggøre vores kunders webshops, så det passer til netop deres virksomhed. Vi skræddersyr en løsning, så den passer til dine krav og ønsker. 

Vi anvender de mest populære og anerkendte værktøjer/systemer som WooCommerce til at udvikle din webshop. Med en webshop hos os får du stor brugervenlighed, et flot webshopdesign og stor fleksibilitet med en masse muligheder for smarte funktioner og integrationer.

Du vil få den rette undervisning og guide til hvordan du f.eks. kan sætte varer ind på din webshop. Er du ikke den tekniske type, så kan vi til hver en tid tilbyde vores kunder en aftale, hvor vi styrer alt omkring opdateringer og andre tekniske udfordringer.

Går du rundt med et ønske om en ny webshop? Så kontakt vores webudvikler, som står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din kommende webshop.

Hos I&D bestræber vi os hele tiden på at være på forkant med den nyeste viden

Da online verdenen hele tiden er i forandring, sørger vi for at følge op på de nyeste trends og tendenser. Din webshop er ikke kun din virksomheds visuelle identitet, men også dit vindue ud til omverdenen. Derfor er det vigtigt, at den er funktionel og har et flot og unikt design. 

Hos I&D Design og Web går vi meget op i at udvikle os hele tiden.
Ikke to af vores webshops er ens, og vi udvikler unikke designs for alle vores kunder. På den måde vil din webshop skille sig ud fra dine konkurrenters.

Trafikken og transaktioner i din webshop er automatisk beskyttet med et SSL-certifikat, hvilket betyder, at dine kunders betaling og kontaktoplysninger er sikkert krypterede.
Vi udvikler webshops til alle slags brancher, om du vil sælge produkter eller ydelser.

Vil vil rådgive dig omkring

  • Opbygning og design af webshop 
  • Varestruktur
  • Betalingsløsninger
  • Markedsføring 
  • Nyhedsbreve
  • SEO 
  • Integration med økonomisystem
  • Hvordan du håndterer lager, pakning og forsendelse
  • Serviceordninger (opdateringen af plug-ins mm)

Har du andre spørgsmål eller ønsker du rådgivning til din kommende webshop? Så kontakt os i dag, og vores webudvikler står klar til at vejlede dig.

Her kan du se et lille udsnit af de webshops, vi har udviklet

Se vores konkurrencedygtige priser på Webshops her

Ønsker du noget ekstra udover denne pakkeløsning, så har du mulighed for tilkøb af ekstra ydelser, service, integrationer mm.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Webshops
SØLV

fra. 15.000 kr
Alle priser er ekskl. moms

Flot, moderne og funktionelt design, der passer til dig eller din virksomhed 

Webshop udarbejdet i WordPress

Responsive design

Den tilpasser sig automatisk alle typer af størrelser af skærme, browsere og skærme.
Både computer, tablet og mobil.  

Forside + op til 10 undersider

Betalingsgetaway

Testversion med 10-20 varer

Testforløb

Opsætning af kontaktformular

Opsætning af kundeanmeldelser

1:1 møde om WordPress

Så du selv kan lære hvordan man redigerer og sætter indhold/varer ind 

En kontaktperson, som vejleder dig igennem hele processen

SEO - Rapport

Webshops
GULD

Pris efter aftale

Du får naturligvis det, der også er i sølv pakken

Større webshop med +2000 varer

 Mere opfattende webshop fx:

- Integrationer til flere systemer
- Produkter på flere sprog/valutaer
osv.

Ubegrænset antal undersider

Skræddersyet og unikt design

Opsætning og gennemgang af Google Analytics

Mange flere funktioner

Tilkøb

Udover vores guld- og sølv pakkeløsninger, kan du købe nogle ekstra ydelser med. Det kan være, at du har brug for et logo, hjælp til markedsføring af din webshop via SEO eller SoMe, eller brug for grafiske elementer som brochurer eller visitkort. Det kan også være, at du skal have hjælp til Mailchimp/nyhedsbreve, Google Analytics eller Google My Business.

Du kan læse mere om de forskellige priser på vores ydelser under siden service.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.