Vi er eksperter inden for udvikling og design af hjemmesider

Vi har over 10 års erfaring med at udvikle og designe hjemmesider for alle slags brancher. Vi er stolte af vores dygtige webudviklere, som sætter en ære i at udføre arbejdet på bedste vis.  På baggrund af dette, kan vi rådgive dig igennem en ny og moderne hjemmeside. Vi guider dig igennem hele processen og sætter dine behov og ønsker forrest.

En af de ting vi sætter stor vægt på er at udvikle unikke hjemmesider. Ikke to af vores hjemmesider er ens og vi går meget op i, at din hjemmeside skiller sig ud fra dine konkurrenters. Vi skræddersyer din hjemmeside, så den passer til din virksomhed.

Udover dette, har vi også over 10 års erfaring indenfor grafisk design, og hjælper dig gerne med udarbejdelse af alt fra logo, grafiske illustrationer, visitkort, brochurer, bannere mm.

Med en hjemmeside fra os får du

  • En unik og moderne hjemmeside udarbejdet i WordPress 
  • Et tilpasset design til din virksomhed
  • En fast kontaktperson, som vejleder dig igennem processen
  • En optimeret hjemmeside, som passer til mobil, computer og tablet
  • Du har mulighed for at få markedsføring af hjemmesiden, så den bliver vist på Google
  • En online identitet og mere opmærksomhed til din virksomhed

    Tag en uforpligtende snak med vores webudvikler om dine ønsker til din hjemmeside. Kontakt os allerede i dag, og vi står klar til at hjælpe.

Hos os får du 100% ejerskab for din hjemmeside, uden at skulle bekymre dig om ekstra uforudsete udgifter

Med en hjemmeside fra I&D Design og Web, får du 100% ejerskab over din hjemmeside, uanset om du vælger at hoste den hos os eller nogle andre. 

Hos I&D Design og Web får du en professionel og unik hjemmeside, der er med til at styrke din position på markedet. Hos os skal du ikke tænke på uforudsete udgifter eller månedlige/årlige priser. Du betaler én pris for hele din hjemmeside, og her får du rigtig meget for pengene. Scroll ned på denne side, og tag et kig på vores konkurrencedygtige priser og alt det fordelagtige som du får med i prisen. 

Der er mange webbureauer, som tilbyder kunderne abonnementer på hjemmesider, som kan løbe i en årrække. Umiddelbart ser det ud til at være en billig løsning, men sandheden er bare, at man ofte samlet kommer til at betale mere end hjemmesiden er værd. Og kunden har stadig ikke råderet over deres egen hjemmeside.

Vi får løbende henvendelser fra hjemmeside kunder, som er kommet til os med frustrationer om at have betalt alt for mange penge på en enkel hjemmeside, men ikke har kunne gøre noget ved det pga. en årelang bindingen. Sådan skal det ikke være.

Hos I&D Design og Web skiller vi os ud fra mange bureauer. Vi går utrolig meget op i at arbejde med fair priser, og samtidig give vores kunder en god oplevelse. Vi binder ingen, og  du skal ikke bekymre dig om ekstra uforudsete udgifter. Din hjemmeside er din 100%, og vi er her blot for at hjælpe dig. 
Du kan selvfølgelig vælge at tegne en årlig supportaftale hos os, så vi kan hjælpe dig med spørgsmål og vedligeholdelse af din hjemmeside efter lanceringen. Dette er dog helt op dig, men kan være en rigtig god idé. Du vil nemlig have en livline, som altid står klar til at hjælpe.

Hvordan udarbejder vi din nye hjemmeside?

Vi udarbejder din hjemmeside på WordPress, som er det mest benyttede CMS-system. WordPress er enorm populært, da der bl.a. er tusindvis af plugins og skabeloner, som giver administratoren et mere fleksibelt kontrolpanel.
Vi designer din hjemmeside ud fra dine ønsker og idéer, og vi vejleder dig fra start til slut. Sammen med dig udarbejder vi et lækkert tema og design, som passer til dine ønsker. Du kommer til at godkende, komme med rettelser og korrigere alt inden vi lancerer din hjemmeside.

Du kan selv logge ind på dit kontrolpanel og redigere indhold, hvis du f.eks. vil indsætte flere tekster, billeder mm. Vi giver dig en fuld oplæring og vejledning i dette, hvis du har behov for det.

Vi sørger selvfølgelig for, at din nye hjemmeside er brugervenlig, så det står knivskarpt på både computer, tablet og mobiltelefon. Dette gør, at besøgende på hjemmesiden får en god og optimal brugeroplevelse.

Efter at have lanceret din hjemmeside, hjælper vi dig gerne med at markedsføre den. Det er vigtigt for din hjemmeside at blive fundet på Google, samt have en høj placering på søgemaskinerne, så der kan komme flere besøgende. Alt dette kan vores marketing eksperter hjælpe dig med. 

Få en flot og unik hjemmeside hos I&D

Din hjemmeside er ikke kun din virksomheds visuelle identitet, men også dit vindue ud til omverdenen. Derfor er det vigtigt, at den er funktionel og har et flot og unikt design.

Du har mulighed for at få support & en fast kontaktperson, hvilket giver dig mulighed for løbende at kontakte os med spørgsmål til og hjælp til din hjemmeside. En fast kontaktperson vil hjælpe dig, så du er sikret kompetent rådgivning og service omkring din løsning.

Kontakt os allerede i dag og vores dygtige webudvikler vil stå klar til at snakke med dig om din kommende hjemmeside.


Her kan du se et lille udsnit af de hjemmesider, vi har udviklet

Se vores konkurrencedygtige priser på hjemmesider her

Ønsker du noget ekstra udover vores guld eller sølv pakkeløsninger, så har du mulighed for tilkøb af ekstra ydelser, service, integrationer mm.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Your Text

Hjemmesider
SØLV

fra 10.000 kr.

Alle priser er ekskl. moms

Flot, moderne og funktionelt webdesign, der passer til dig eller din virksomhed

Hjemmeside udarbejdet i WordPress

Responsive design

den tilpasser sig automatisk alle typer og størrelser af skærme, browsere og systemer. Både computer, tablet og mobil.

Design af forside + op til 4 undersider

Testforløb

Opsætning af kontaktformular

Opsætning af kundeanmeldelser

 1:1 møde om WordPress

så du selv kan lære hvordan man redigerer/sætter indhold ind. 

En kontaktperson, som vejleder dig igennem processen

Hjemmesider
GULD

fra 16.000 kr. 

Alle priser er ekskl. moms

Du får naturligvis alt, der også er i sølv pakken

SEO - rapport + Metadata

Mere omfattende hjemmeside fx:

- Flere funktioner
- Integrationer med flere systemer 

Design af forside + op til 10 undersider

Opsætning og sporig på Google Analytics

Skræddersyet og unikt design

Integrer webshop eller App på din hjemmeside

Oprettelse og gennemgang af Google My Business

Tilkøb

Udover vores guld- og sølv pakkeløsninger, kan du købe nogle ekstra ydelser med. Det kan være, at du har brug for et logo, hjælp til markedsføring af din hjemmeside via SEO eller SoMe, eller brug for grafiske elementer som brochurer eller visitkort. Det kan også være, at du skal have hjælp til Mailchimp/nyhedsbreve, Google Analytics eller Google My Business.

Du kan læse mere om de forskellige priser på vores ydelser under siden service.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.