Hjemmeside på blot 14 dage!

Er du på udkig efter en hjemmeside, der er designet lige præcis efter dine ønsker? Vi udarbejder en moderne hjemmeside til din virksomhed på blot 14 dage.

Inden vi går igang, så får du et fast tilbud. Vi hjælper dig hele vejen og vi slipper ikke opgaven før du er tilfreds.

Pris fra 9.500 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Så enkelt er det!

Når du har besluttet dig for at få udarbejdet en hjemmeside hos os, så er der nogle ganske få faser i forløbet. Vi sikrer, at du kan føle dig tryg i processen – lige fra de første drøftelser til den færdige hjemmeside bliver lanceret.

1Opstart
2Design
3Tilretning
4Lancering

Vi afholder et uforpligtende møde og lytter til dine forventninger til en ny hjemmeside.

Herefter omsætter vi dine ønsker til et tilbud på en ny hjemmeside til din virksomhed.

Vi udarbejder et webdesign til din nye hjemmeside og sender dig en demo, som du kan kigge på.

Herefter snakker vi sammen om diverse korrekturer indtil du er tilfreds.

Vores dygtige programmører tilretter og opsætter hjemmesiden ud fra det godkendte design.

Du får også mulighed for at arbejde med hjemmesiden og dets indhold.

Nu er din nye hjemmeside klar til at blive lanceret. Det gør vi for dig og sørger for alt det praktiske.

Vi slipper ikke en opgave før du er helt tilfreds.

Her er din nye hjemmeside

Tilgængelig på alle enheder og skærme

Vi udarbejder et moderne og responsivt design, så din nye hjemmeside kan ses på alle skærmstørrelser.

Forbruget af internettet flytter i hastigt tempo væk fra den stationære computer og over på mobile enheder, og det kan få konsekvenser for din virksomhed, hvis hjemmesiden ikke kan bruges på en mobil eller tablet.

Det skal være nemt at arbejde med

Du behøver ikke en IT-uddannelse for at arbejde med din nye hjemmeside. Du logger bare ind og går i gang.

Som udgangspunkt handler det blot om at indsætte tekster, billeder og andet medie for at vedligeholde din hjemmeside, og det skal derfor ikke tage mere end 15 minutter at administrere. Resten har vi sørget for.

En hjemmeside, der vokser med dine behov

Din nye hjemmeside vil blive udviklet med internationale standarder, så det smertefrit kan udvides med ekstra funktioner når der er behov for det.

Bliver din hjemmeside lavet med WordPress CMS vil du og dine medarbejdere nemt og hurtigt være i stand til at udvide hjemmesiden med nye funktioner via plugins og andre tilføjelser.

Vores mål er at skabe værdi for vores kunder

Vi er både et design- og webbureau.
Det er en kæmpe stor fordel for vores kunder

I&D Design og Web har mange års erfaring fra reklamebureauer og fra medie- og webudviklerverdenen. Vi er et team af professionelle medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt på at hjælpe vores kunder. Vi er fleksible og hurtige og vi er kendt for vores høje serviceniveau.

Vi er et kreativt design- og webbureau der ud over webdesign har fokus på grafiske designløsninger og unikke virksomhedsprofiler. Det er her vi skiller os ud fra almindelige webbureauer. Vi kan hjælpe dig i hele forløbet, så du allerede fra starten kan fortælle historien om din virksomhed.

Hos os kan du få hele pakken. Det handler om at din virksomhed skiller sig ud i din branche og om at sælge mere til dine kunder, eller måske vil du gerne have en bedre placering på Google. Det er alt sammen noget vi kan hjælpe dig med.

Du kan trygt tage fat i os, så vi sammen kan få din virksomhed til at gro.

Disse ting skal der også være plads til

Ingen bindinger

Du betaler kun én gang for din hjemmeside. Vi mener ikke, at du skal betale over flere år for en hjemmeside, som du får lavet i dag.

Skulle der være licenser eller abonnementer fra tredjeparter, så ajourfører vi dig inden og sørger for at du er klædt godt på.

Du ejer hjemmesiden 100%

Får du lavet en hjemmeside hos os, så er hjemmesiden din. Dette gælder alle billeder, filer og data, samt design og tilretning.

Du kan derfor tage den med dig, og du har derfor mulighed for at andre kan arbejde med din hjemmeside også.

Statistik på dine besøgende

Med statistik kan du optimere dit indhold, så dine besøgende får de rigtige informationer og kontaktmuligheder de leder efter.

Hvis der er behov for det, opsætter vi statistik og sporing af dine besøgende med værktøjer som for eksempel Google Analytics.

Sikkerhed og anti-spam

Vi sørger for at din hjemmeside bedst muligt er beskyttet mod angreb og virusser.

Er der formularer til udfyldning, så hjælper vi med at opsætte anti-spam, så du ikke dagligt skal fjerne en masse spam-mails.

Hastighedsoptimering

En langsom hjemmeside kan få konsekvenser for antallet af besøg og potentielle nye kunder.

Derfor går vi op i at lave simple, men flotte og hurtige hjemmesider, så hastigheden ikke påvirker dine brugere negativt.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Det er super vigtigt at din hjemmeside kan findes på søgeresultaterne hos f.eks. Google og Bing.

Vi sørger derfor for at din nye hjemmeside er teknisk klar til at blive indekseret og fremvist på de forskellige søgeresultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad så med domæne og hosting?

For at din hjemmeside kan ses online, skal du have en hostingaftale hos en af de mange udbydere. Det er her hvor hjemmesiden ligger og det er også i mange tilfælde her hvor du kan få email, hvis du får brug for det.

Vi tilbyder hosting, men hvis du allerede har en hostingaftale, så hjælper vi med at overføre din nye hjemmeside til din egen hosting.

Derudover skal du have et domæne (f.eks. www.dinvirksomhed.dk), som du skal købe og fornye årligt. Det handler bare om hurtigt at få registreret dit navn inden en anden tager det først.

Kan jeg sende tekster og billeder til jer, som i lægger ind på hjemmesiden?

Som udgangspunkt skal du selv indsætte indhold på din hjemmeside. Dette gælder tekster, produkter, billeder og videoer.

Vi vil gerne oplære dig eller en medarbejder i hvordan man administrerer sin hjemmeside, og vi mener også at dette er den mest optimale løsning for alle parter i længden.

Hvis du gerne vil have at vi skal indsætte dit materiale på hjemmesiden, udarbejder vi gerne et tilbud på denne opgave ud fra hvor meget materiale der skal indsættes.

Vi opsætter dog relevante demosider med mumletekst og billeder på hjemmesiden, så man kan se det færdige designforslag.

Brug for hjælp til opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden?

Du tegne en service- og supportaftale hos os, hvor du løbende kan kontakte os med dine spørgsmål og få hjælp til hvordan du vedligeholder din hjemmeside.

Vi sørger desuden også for at opdatere din hjemmeside med fast interval. Det giver tryghed, at vide at du er i gode hænder med vedligeholdelse af din hjemmeside.

Er der brug for et nyt logo?

Hvis du står og mangler et logo, eller blot vil have moderniseret dit nuværende logo, så kan vi også hjælpe med det.

Logoet er, hvad du brander din virksomhed på og er også det, som vil være med til at give et førstehåndsindtryk af din virksomhed. Et godt logo fortæller den gode historie om din virksomhed, og derfor er det vigtigt med et professionelt designet logo, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Læs mere om hvordan du kan få udarbejdet et professionelt logodesign, der afspejler din virksomheds værdier.

Skal der tages nye billeder?

Det er ikke helt ualmindeligt, at når der laves en ny hjemmeside, så er det også tiden til at få frisket op på billeder af virksomheden, produkter og måske de ansatte.

Vi arbejder sammen med flere professionelle fotografer og derved kan vi tage nye billeder til hjemmesiden og andet materiale. Billeder har en vigtig rolle for at skabe det rigtige udtryk og værdi. Tag fat i os for at høre nærmere om mulighederne.

Hvordan gør jeg hjemmesiden mere synlig på søgeresultaterne?

I en meget konkurrencestærk online verden, er det absolut nødvendigt, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret. Når det kommer til online markedsføring, er det ikke nogen hemmelighed, at synlighed er et af de vigtigste elementer.

Så hvis du godt kunne tænke dig at få flere kunder ind i din forretning, så er det en rigtig god idé at overveje muligheden for at få lavet professionel søgemaskineoptimering for din virksomhed.

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞