Få udviklet din egen App

Går du rundt med en drøm om din egen App, så kontakt os i dag, og vores programmør vil tage en uforpligtende snak med dig om din kommende App.

Inden vi går igang, så får du et fast tilbud. Vi hjælper dig hele vejen og vi slipper ikke opgaven før du er tilfreds.

Pris fra 17.995 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Vi udvikler unikke Apps

Vi har stor erfaring med at rådgive og og udarbejde apps, der virker. Med vores ekspertise inden for app-udvikling kan du gøre livet lettere for dine kunder og få mere ud af din forretning.

 • Vi bruger den nyeste mobilteknologi
 • Vi udvikler apps, der skaber værdi
 • Vi udvikler apps til iPhone, tablet og Android
 • Hos os får du uvurderlig rådgivning, når din app skal designes
 • Vi hjælper dig med at realisere dine ideer til en brugbar app-løsning for dine kunder
 • Vi varetager jeres projekt fra idé til lancering

Hos I&D har vi over 10 års erfaring med at udvikle Apps til mobil og tablet

Vores dygtige app-udviklere har stor ekspertise inden for den konkurrencestærke online verden. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og designe din app, uanset om det er en start-up eller eksisterende virksomhed du kommer fra. 

I over 10 år har vi udviklet og designet apps til mange af vores tilfredse kunder. På trods af vores mange års erfaring, sørger vi altid for at følge op med de nyeste trends og tendenser. Vi har derfor formået at skabe moderne apps og vi bruger de nyeste teknologier inden for app-verdenen.  

Går du rundt med en drøm om din egen App, så kontakt os i dag, og vores programmør vil tage en uforpligtende snak med dig om din kommende App.

Det er super nemt med en app fra os

 • Du bestemmer, hvad den skal kunne.
 • Du kan selv redigere i indholdet.
 • Din app kan integreres med din hjemmeside eller webshop. 
 • Du kan opdatere din app direkte fra din hjemmeside, og din app kan f.eks. hente produktkatalog eller tekstsider fra hjemmesiden. Det gør det nemmere at vedligeholde begge.
 • Din app udgives på App Store (iOS) og på Google Play (Android).
 • In-house app-udvikling.

Vi sætter os altid godt ind i dit projekt

Vi lytter til dine behov og ønsker og ud fra dette, udarbejder vi designet til din app. Det er vigtigt for os at sætte os ordentligt ind i jeres forretning, og derefter præsentere den løsning, der passer bedst til jer og jeres visioner.
Vi går meget op i brugervenlighed og fleksibilitet, og udvikler/designer din app, så den tilpasses projektets behov. 

Du vil altid have det fulde overblik over processen, og det afsluttes først når du er tilfreds og det er blevet testet af.

Hvorfor skal du vælge I&D til at udvikle din kommende App?

Vi er et moderne web og designbureau, der i mange år har skabt brugervenlige apps. Vi elsker vores arbejde og stræber altid efter at være de bedste. Vi har et højt ambitionsniveau og vi sætter en ære i altid at give vores kunder den bedste betjening. 

Vi hjælper dig fra start til slut og giver dig de bedste råd inden for app-udvikling. Vores råd og tips stammer fra vores erfaring med projekter inden for branchen. Du behøver derfor ikke at have en færdig-designet app i tankerne, når du kontakter os. Vi arbejder professionelt og går i dybden med projekterne, så I står tilbage med et produkt i verdensklasse. 

Efter at vi har færdiggjort din app og lanceret den, hjælper vi dig gerne med at markedsfører den, så den kan blive set. Vi har en masse muligheder inden for markedsføring som vi kan tilbyde. 

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale om din kommende app. Vores eksperter står klar til at hjælpe med professionel rådgivning.  

Her kan du se et lille udsnit af de Apps, vi har udviklet

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞