Vi stræber efter at skabe det allerbedste for vores kunder

Vi er et kreativt design- og webbureau der ud over webdesign har fokus på grafisk design og unikke virksomhedsprofiler.
Det er her vi skiller os ud fra almindelige webbureauer. Vi kan hjælpe dig i hele forløbet, så du allerede fra starten kan fortælle historien om din virksomhed.

Vi elsker det vi laver. Vi designer bl.a. brugervenlige hjemmesider og webshops og udvikler intuitive app-løsninger. Udover dette arbejder vi med grafisk design og tryksager, hvor vi leverer alt fra brochure til facadeudsmykninger.


Hos os kan du få hele pakken eller dele af den. Det handler om at din virksomhed skiller sig ud i din branche og om at sælge mere til dine kunder. Måske skal du have flere kunder, medlemmer eller gymnasieelever. Eller måske vil du gerne have en bedre placering på Google. Det er alt sammen noget vi kan hjælpe dig med.
Vi elsker glade kunder og samarbejder med spændende private og offentlige virksomheder – både rundt omkring i landet og helt lokalt

Vi er nok lidt anderledes

 • Vi har været i branchen i over 15 år
 • Vi har over 100 tilfredse og glade kunder
 • Vi er eksperter i App- og web udvikling, markedsføring, grafisk design og tryksager 
 • Vi udvikler og designer unikke designs til webshops & hjemmesider 
 • Vi lytter til dine ønsker og behov, så du får en unik løsning
 • Du kan samle det hele hos os – fra udvikling af dit logo til hjemmeside og markedsføring
 • Vi leverer en høj kvalitet, som lever op til dine forventninger
 • Vi har mange års erfaring med mange typer af virksomheder (både fysiske og online baserede)

Hvad får du ud af et samarbejde med os?

 • Først og fremmest, så får du dit budskab ud, så kunderne finder frem til det du tilbyder
 • En kreativ sparringspartner
 • Vi er hurtige og fleksible
 • Vi slipper ikke en opgave før du er tilfreds
 • Du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet, det giver tryghed
 • Vi overholder hvad vi lover
 • Du får en realistisk og fair pris

Historie

I&D Design og Web har mange års erfaring fra reklamebureauer og fra medie- og webudviklerverdenen.

Vi startede med at arbejde med grafisk design, designguides, logoer og produktion af tryksager. I de sidste mange år har vi desuden udvidet arbejdsområdet til også at omfatte webløsninger med design og udvikling af hjemmesider, webshops og apps. Vi har desuden udviklet nogle interessante og unikke elektroniske brancheløsninger.

I år 2020 har vi som noget nyt tilføjet et ekstra element til vores virksomhed, nemlig digital markedsføring.

Vi har valgt at sætte fokus på sociale medier (SoMe) og søgemaskineoptimering (SEO). Vi har fundet det absolut nødvendigt, da digital markedsføring er altafgørende for ens virksomheds fremtidige succes. F.eks. ønsker mange at ens hjemmeside eller webshop er synlig overfor omverdenen og har mange besøgende, og dette kan vi hjælpe med.

Udover SEO og SoMe, har vi også sat fokus på tekstforfatning, da vi tilbyder al form for tekstforfatning. Om det er til web, nyhedsbrev, korrekturlæsning, oversættelse, storytelling, salgstekst, blog eller tryk er underordnet. Vi mener, at velformulerede tekster er et vigtigt element i mange projekter, da det skaber værdi for læseren


Vi har faglærte og dygtige marketingmedarbejdere, der er eksperter i feltet, og som kan bidrage med en masse. Vores medarbejdere arbejder ud fra vores kunders ønskede KPI’er, konverteringer og mål om øget omsætning og salg.

Ambition

Det er I&D Design og Webs ambition at øge kundernes brandingværdi ved at skabe unikke virksomhedsprofiler, som afspejler den enkelte virksomheds værdier. Dette gør vi på baggrund af et tæt samarbejde med vores kunder og et indgående kendskab til målgruppen.

Vision

I&D Design og Web vil både samarbejde med private og offentlige virksomheder. Vi vil desuden udvikle og sælge flere nye, unikke digitale løsninger. Vores mål er samtidig, at opnå større synlighed og styrke kendskabet til vores fokus-ydelser: Webløsninger, Grafisk design, Identitet samt rådgivning om SEO og SoMe.

Værdier

I&D Design og Webs værdier bygger på erfaring, fornyelse og tryghed.

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞