Vi fokuserer på grafisk flot webdesign

Vi tager højde for både æstetikken og usability, når vi designer hjemmesider.

En hjemmeside skal nemlig både være enkel at navigere og indbydende at se på.

Om det er en webshop, en blog, et fotogalleri eller en præsentation af din virksomhed, er du sikker på, at en I&D-designet hjemmeside er grafisk flot, overskuelig og moderne.

Når vi designer en hjemmeside, får du

  • Wireframes over sidens struktur og opbygning
  • Grafisk layout af forside, tekstsider og andre undersider
  • Udvalg af gennemgående farver til links, tekstbokse, m.m.
  • Valg af typografi til brødtekst, overskrifter, m.m.
  • Overskuelig menustruktur
  • Vi kan endvidere sikre, at din hjemmeside kan præcis det, du gerne vil have den til.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores hjemmesider

Vi har altid den nyeste og mest opdateret viden inden for webdesign

Vi har været i webbranchen i over 20 år, hvilket gør at vi har udviklet hjemmesider og webshops for mange af vores glade kunder. På trods af vores mange års erfaring, er vi altid opdateret med de nyeste trends og tendenser inden for design af hjemmeside/webshops.

Vi går utrolig meget op i, at jeres kunder får en god oplevelse, når de klikker ind på din hjemmeside. Vi har selv været vidne til hjemmesider, som har øget deres salg, ved at udskifte deres gamle og umoderne hjemmeside til en ny og moderne hjemmeside. En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside – det er utrolig vigtigt, at den giver et godt førstehåndsindtryk hos den besøgende. Derfor skal den være flot, moderne, hurtig og brugervenlig. Det grafiske design repræsenterer din virksomhed og dette skal kunne ses på din hjemmeside.

Med en hjemmeside hos os får du ikke bare en hjemmeside. Du får et flot og unikt design, der passer til netop din virksomhed. Kontakt os allerede i dag og tag en uforpligtende snak med vores dygtige webdesigner om dine ønsker til din kommende hjemmeside.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.