Logodesign

Få et professionelt logodesign, der afspejler din virksomheds værdier.

Et godt logo fortæller den gode historie om din virksomhed, og derfor er det vigtigt med et professionelt designet logo, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Pris fra 3.500 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Få et professionelt logodesign, der afspejler din virksomheds værdier

  • Hvis du skal have designet et nyt logo fra bunden, eller have moderniseret dit gamle logo, så er du sikret et professionelt resultat fra os
  • Vi designer til du er 100% tilfreds
  • Alle logoer, vi har designet, har været 100% unikke
  • Formater: JPEG, PNG, SVG, AI, EPS
  • Filer til tryk og web


Vi er vilde med at finde det helt rigtige logo til virksomhederne. Vi har over 15 års erfaring med at ramme lige ind i kernen af virksomhedens DNA. Et godt logo er øjeblikkeligt genkendeligt. I den grafiske verden siges det, at et godt logo skal kunne “pisses i sne”. Det er nok ikke helt ved siden af. Det handler om at gøre det enkelt og finde ind til lige præcis det der skal afspejle din virksomheds værdier. 

Hvorfor skal du have et logo?

Der er rigtig mange gode grunde til hvorfor du skal have et logo. Logoet er med til at fortælle en historie om din virksomhed. Logoet bliver et genkendeligt grafisk element og det er med til at gøre din virksomhed unik – Din virksomhed er unik og det skal dit logo også være. Dit logo er også med til fortælle, at din virksomhed er tillidsfuld og at man kan stole på jer.

Logoet er, hvad du brander din virksomhed på og er også det, som vil være med til at give et førstehåndsindtryk af din virksomhed. Et godt logo fortæller den gode historie om din virksomhed, og derfor er det vigtigt med et professionelt designet logo, der repræsenterer din virksomhed bedst muligt.

Ønsker du et nyt logo, som fortæller den gode historie om din virksomhed? Så kontakt os i dag, og vores grafiske designer står klar til at hjælpe.

Når vi designer et logo, fokuserer vi på:

  • Enkelthed
  • Klar symbolik
  • Genkendelighed
  • Tidssvarende
  • Tydeligt både i farver og sort/hvid

Se nogle eksempler på nogle af vores kunders logoer, som vi har udarbejdet gennem årene ved at scrolle ned på denne side.

Hvorfor skal du få lavet dit logo hos os? 

Hos I&D er vi eksperter i design af logoer.
Vi udvikler logoer, som er idé-baserede. Dette betyder, at alle vores logoer har en historie bag sig. Det er vigtigt, at du får et logo, som du kan knytte en fortælling til. Alle logoer er 100% unikke og dine ønsker kommer altid først.

Ønsker du måske et logo, men er i tvivl om hvordan det skal se ud? Vi kan til hver en tid guide og hjælpe dig med dit kommende logo. Vi har haft mange kunder gennem årene, som er kommet til os uden nogen forestilling om hvordan deres logo skal se ud. De samme kunder har så fået et flot og unikt logo, der afspejler deres virksomheds værdier bedst. Har du måske allerede et logo, men ønsker et mere moderne design? Dette kan vi også hjælpe med. Om dit logo skal være tekst-, ikonbaseret eller begge dele, er noget vi sammen kan undersøge. Sammen med dig, vil vi udarbejde det perfekte logo, som fremviser din virksomheds professionelle og seriøse arbejde.

Du er velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores grafiker, som står klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på tlf: 43 71 25 25.

Her kan du se et lille udsnit af de logoer, vi har udviklet

Bettina Kotasek
Center for Kropsbevidsthed
Dandiag
Frisk Snit
Gladsaxe Gymnasium
GO Loan
Hedehusene Fodterapi
Helsehylden
Høje Taastrup Gymnasium
Ingwersen
LUP
Volume

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞