Hos I&D tilbyder vi professionel tekstforfatning

Hos I&D elsker vi at producere indhold, og vi tror på, at det gør en stor forskel for en virksomhedsforretning. Om det er til web, nyhedsbrev, korrekturlæsning, oversættelse, storytelling, salgstekst, blog eller tryk er underordnet. Vi mener, at velformulerede tekster er et vigtigt element i mange projekter, da det skaber værdi for læseren.

Uanset om du står med en ny hjemmeside, planer om at udgive en fysisk brochure, eller skal skrive et salgsbrev, så har du brug for masser af tekst.
Har du måske ikke selv mulighed for at skrive tekster og komme ud med dit budskab på skrift, så er vi her for at hjælpe. Vores tekstforfatter skriver fejlfrit på både Dansk og Engelsk, og er en dygtig storyteller, der har erfaring med at fortælle engagerende historier.

Kontakt os i dag og vi giver dig et fantastisk tilbud på dit kommende projekt.

Spar tid og besvær – Lad os tage hånd om dine tekster

Det kan være alt inden for:

  • Oversættelser
  • Salgsbreve
  • PR-meddelelser
  • Sælgende tekster til bl.a. hjemmeside & webshops
  • Korrekturlæsning
  • Tekst til blog, brochure, flyers, annoncer osv.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.