Få endnu flere kunder med SEO

Hvis du godt kunne tænke dig at få flere kunder ind i din forretning, så er det en rigtig god idé at få lavet professionel søgemaskineoptimering til din hjemmeside.

Inden vi går igang, så får du et fast tilbud. Vi hjælper dig hele vejen og vi slipper ikke opgaven før du er tilfreds.

Pris fra 3.500 kr. / måned

Alle priser er ekskl. moms.

Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

Flere besøgende på din hjemmeside

Søgemaskineoptimering, også kendt som “SEO”, indebærer målrettet optimering af ens hjemmeside med henblik på at opnå højere placeringer på de forskellige søgemaskiner, der for eksempel omfatter Google og Bing.

Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside, kan man vende enhver hjemmeside til en højt trafikeret online platform med mange daglige besøgende.

Bedre placering på søgeresultaterne

Med andre ord handler det om at give dig bedre placeringer på søgeresultaterne, ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside. På denne måde vil du få langt flere besøgende på hjemmesiden, og flere besøgende betyder flere henvendelser.

Det er f.eks. meget sjældent at søgende klikker videre til side 2 på søgeresultaterne og det betyder derfor, at hvis du ikke ligger højt på side 1 med et bestemt emne, går du glip af rigtig mange visninger, som kunne have konverteret til et salg eller møde.

Hvordan udarbejder man SEO?

Produktion af indhold til hjemmesiden

Sørger du for at levere indhold, der lever bedst op til søgemaskinernes algoritmer, så har du det der skal til for at vinde de øverste placeringer hos søgemaskinerne.

Ved at analysere indholdet på din hjemmeside og dine konkurrenters hjemmesider, f.eks. med en søgeordsanalyse, kan vi komme frem til anbefalinger på indhold du bør have på din hjemmeside for at skabe mere trafik.

Linkbuilding

Med linkbuilding forsøger man at få andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside.

For søgemaskinerne fungerer et link som en slags anbefaling af din hjemmeside og virksomhed, og med disse henvisninger vil søgemaskinerne placere din hjemmeside højere på søgeresultaterne.

En linkanalyse kan vise, om det er de rigtige links, du har, eller om du har brug for flere links. Det gør man også ved at lave linkanalyser på konkurrenternes hjemmesider.

Teknisk optimering af hjemmeside

Den tekniske del af din hjemmeside er enormt vigtig. Ved at have styr på det tekniske, kan din hjemmeside blive set af søgemaskinerne organisk (gratis) og derefter nemmere blive fundet af dine nuværende og kommende kunder.

Det drejer sig om hjemmesidens opbygning, indholdstruktur og sidens hastighed samt hele brugeroplevelsen.

Med andre ord så handler det om at hjælpe søgemaskinerne til bedre at kunne forstå og læse indholdet på din hjemmeside.

Hvor lang tid går der før vi ser resultater?

Det kommer an på…

Der er meget forskel på sidernes styrke og om din hjemmeside er helt ny uden henvisninger/links eller om den i forvejen er veletableret hos søgemaskinerne.

Hver gang der laves større ændringer på hjemmesiden, skal søgemaskinerne ind og vurdere dine sider igen eller på ny, så det kan i nogle tilfælde tage længere tid at se effekten på arbejdet.

For nogle få hjemmesider kan man se en effekt allerede efter en måned, men typisk laver man en analyse hver 3. måned i løbet af 6 til 12 måneder.

Ifølge en analyse udarbejdet af Ahrefs tager det ca. 2 år for en ny hjemmeside at få placering på side 1, hvis der er konkurrenter på indholdet, men det kan sagtens ske tidligere, da der er mere end 200 faktorer der spiller ind.

Du er ikke den eneste i kampen

Der er trods alt kun 10 organiske pladser på side 1 af søgeresultaterne og du skal huske på at du ikke er den eneste, som vil have en placering på side 1.

Det betyder at dine konkurrenter måske har arbejdet med SEO i måneder eller år, så dem kan du ikke bare vippe af pinden lige med det samme.

Den indsats, som dine konkurrenter har lagt i deres SEO, har altså meget at sige for, hvor meget tid du skal bruge på SEO.

Få styr på din SEO i dag!

Har du ambitionerne om at være blandt de bedste i din branche, så er det bare om at komme i gang med det samme og få optimeret din SEO.

Udsætter og venter du med at komme i gang med optimeringen, kan vi garantere dig, at du om 6 måneder fortryder at arbejdet ikke blev gjort førhen.

Så invester hellere i SEO i dag end i morgen, så du kan sikre dig et online forspring.

Hvad koster det at få lavet SEO?

Din SEO er en investering

Hvor meget søgemaskineoptimering der skal laves og hvad det koster at få lavet, er individuelt fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche.

Det er typisk din branches konkurrence og din hjemmesides tilstand, der afgør, hvor meget arbejde der skal udføres.

Jo højere konkurrenceniveau i din branche, jo flere ressourcer kræver det at opnå en god position på søgeresultaterne.

Samtidig er der visse brancher, som uanset konkurrenceniveauet stiller større krav til arbejdet med indhold og links.

Og så er der din hjemmeside

Det afhænger også af hvor mange sider du har på din hjemmeside. En webshop har måske flere hundrede produkter, som selvfølgelig tager længere tid at optimere end en simpel hjemmeside på 10-15 sider.

Hvis den tekniske SEO på din hjemmeside allerede er optimeret, vil det være væsentligt nemmere at levere gode resultater hurtigt. Er det ikke tilfældet, vil det være noget vi anbefaler at gå i gang med som det første.

Har din hjemmeside allerede en god autoritet og mange indgående links, vil der ligeledes skulle bruges mindre tid, end hvis det skal bygges op fra bunden.

Hvordan ser dit budget ud?

Du er nødt til at gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale for at opnå de målsætninger du har.

Hvor meget af din omsætning vil du afsætte til din markedsføring? Hvis du vil have en stor vækst, er det måske 20% eller mere. Vil du blot være blandt de andre på søgeresultaterne, så er det måske kun 5%.

Det er helt okay, hvis du ikke har prøvet det før og derfor ikke har et præcist tal til at starte med. Du skal blot have en idé om, hvad du har råd til.

Få en fair pris på SEO

Hvor meget søgemaskineoptimering der skal laves og hvad det koster at få lavet, er individuelt fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche.

Hos I&D arbejder vi ud fra din virksomheds krav og ønsker. På denne baggrund skræddersyer vi den helt rigtige SEO-løsning til dig og din virksomhed.

For at kunne optimere resultatet af SEO-arbejdet udarbejder vi et tilbud på minimum 6 måneder.

Pris fra 3.500 kr. / måned

Alle priser er ekskl. moms

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞