Digital Markedsføring

Digital markedsføring bliver mere og mere dominerende med tiden. Dette er ikke overraskende, da de fleste af køb af ydelser og varer starter online. Derfor er det absoulout nødvendigt for din virksomhed at være synlig i den digitale online verden for, at du kan promovere dine ydelser/varer/services osv.

Formålet med digital markedsføring er at skabe synlighed for din virksomhed. Din virksomheds budskab skal kunne nå ud til flere mennesker, som kan gå hen og blive potentielle kunder. God digital markedsføring øger potentialet for succes, ved at udarbejde en strategi til hvordan man når præcist og effektivt ud til ens målgruppe på flere forskellige kanaler online.

Hos I&D har vi stor ekspertise på området, og vi hjælper med at udarbejde og eksekvere en effektiv markedsføringsstrategi til din virksomhed.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvorfor skal du vælge SEO?

  • Bedre placering på Google
  • Bedre synlighed
  • Flere henvendelser
  • Øget trafik på din hjemmeside
  • Naturlige, organiske resultater på Google har som regel højere troværdighed for brugerne, end de betalte

Hvis du ikke ligger på side 1 på Google, går du glip af rigtig mange søgninger, som kunne have konverteret til et salg eller møde. Det er her vi kan hjælpe dig med at få en bedre placering på Google.
Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, og på den måde kan du få flere besøgende på hjemmesiden, og flere besøgende betyder flere henvendelser, hvilket kan resultere i salg og vækst for din virksomhed. 

Størstedelen af alt trafik på hjemmesider kommer fra søgemaskiner som Google.  Derfor er det absolut vigtigt, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret for, at du kan opnå gode placeringer på Google og være synlig overfor dine nuværende- og potentielle kunder. Du kan øge din synlighed, hvis du formår at være til stede på netop de søgeord, dine potentielle kunder søger efter. 

Sociale Medier (SoMe)

Hvorfor er sociale medier vigtig i din virksomheds markedsføring?

  • Du øger kendskabet for din virksomhed
  • Det forbedrer din kunderelationer
  • Det er godt til markedsføring og reklame
  • Du kan dele viden og idéer til din målgruppe

Synlighed og succes på de sociale medier, kommer ikke af sig selv, det kræver en kæmpe indsats.
De sociale medier er med til, at virksomheder kan gå i direkte dialog med nuværende og potentielle kunder.

Antallet af brugere på de sociale medier er enorm og derfor kan den rette promovering af din virksomhed, være afgørende for din forretnings vækst. Sociale medier gør, at du bliver synlige overfor målgruppen, og du får også mulighed for at skabe dialog og nære relationer til dine kunder. Dialog og relationer, der i sidste ende kan være en fantastisk kilde til at booste salg og omsætning.

Tekstforfatning

Hos I&D elsker vi at producere indhold, og vi tror på, at det gør en stor forskel for en virksomhedsforretning. Om det er til web, nyhedsbrev, korrekturlæsning, oversættelse, storytelling, salgstekst, blog eller tryk er underordnet. Vi mener, at velformulerede tekster er et vigtigt element i mange projekter, da det skaber værdi for læseren.

Uanset om du står med en ny hjemmeside, planer om at udgive en fysisk brochure, eller skal skrive et salgsbrev, så har du brug for masser af tekst.
Har du måske ikke selv mulighed for at skrive tekster og komme ud med dit budskab på skrift, så er vi her for at hjælpe. Vores tekstforfatter skriver fejlfrit på både Dansk og Engelsk, og er en dygtig storyteller, der har erfaring med at fortælle engagerende historier.

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞