Taastrup ByMidte

Udgivet d. 15. oktober 2015

Med udgangspunkt i at styrke detailhandlen i Taastrup Hovedgade, markedsfører Taastrup ByMidte sig i dag med en stærk hjemmeside og en velbesøgt Facebook-side.

Vi har altid haft tæt kontakt til lokalmiljøet i Taastrup. I 2013 blev vi bedt af byens handelsstandsforening, Taastrup ByMidte, om at udarbejde en fælles hjemmeside for hovedgadens butiksmedlemmer.

Hjemmesidens formål var tredelt:

  • At informere om fællesaktiviteter i gaden
  • At promovere de enkelte butikkers tilbud
  • At synliggøre Taastrup ByMidte som en attraktiv og stærk handelsgade

Vi præsenterede et oplæg på en hjemmeside, der opfyldte disse krav, allerede på forsiden.

Alle butikker og forretninger er blevet indekseret i en database inden for fire kategorier: Shopping, Mad/Vin, Oplevelser og Service. Fra hovedmenuen kan kunderne sortere efter disse kategorier, eller se alle butikker på en samlet liste.

Der er også indbygget en kalender til events, som kan ses fra kalenderen på forsiden, da der er stor fokus på aktiviteter i hovedgaden året rundt.

Hjemmesiden blev udarbejdet i I&D CMS. Besøg www.taastrupbymidte.dk

Integration med sociale medier

Taastrup ByMidte havde ingen tilstedeværelse på sociale medier da vi begyndte projektet.

Som en del af opgaven oprettede vi en Facebook-side, som havde til formål at krydspromovere de forskellige tilbud, begivenheder, m.v., der indgik på siden.

Vi står for at opdatere Facebook-siden flere gange ugentligt med events, tilbud, og videredelinger af ByMidtens medlemmers eget Facebook-indhold.

Facebook-siden giver også borgere i Taastrup mulighed for at stille spørgsmål direkte til ByMidtens bestyrelse. Formanden for handelsstandsforeningen tager sig personligt af henvendelser, der skrives som indlæg på siden.

Vi holder desuden jævnligt øje med Analytics og Facebooks egne analyseværktøjer for at se hvilke tiltag, der giver mest værdi for hovedgaden.

Mobilvenlighed

Hjemmesiden blev udviklet med det mobile medie i tankerne. Som det var kotume i 2003, blev der designet en speciel mobilside til smartphones.

Specielt vejvisning er en funktion, der bruges ofte på det mobile medie.

I hjemmesidens butik-database er alle forretninger forsynet med GPS-koordinat, så de kan vises på Google-kort.

Dette Google-kort er naturligvis også tilgængeligt på mobilen.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.