Vi har i samarbejde med Høje-Taastrup Kommune designet og udviklet en ny app, som hedder “Oplev HTK”.
Appen fortæller borgerne om hvad der sker i kommunen. På appen kan man finde alt fra nyheder, events. motionsruter eller en guide til naturoplevelser i Høje-Taastrup.

Nydesignet kløverlogo

I forbindelse med udarbejdelsen af app’en har vi videreudviklet et markant logo ud fra kommunens nuværende kløverlogo. Et letgenkendeligt logo i harmoniske farver.


Logoet tager udgangspunkt i kommunens byvåben. Appen har fire hovedkategorier: Nyheder, Events, Oplevelser og Aktiviteter. Hver kategori indeholder underkategorier, som gør det nemt for brugeren at finde rundt. App’en har også en kortfunktion, så man nemt kan finde vej til de mange oplevelser og aktiviteter.

Appen har mange funktioner

App’en guider dig frem til lokale oplevelser i det grønne (legepladser, skove, parker, løberuter osv.). Udover dette giver appen overblik over arrangementer (udstillinger, koncerter, foredrag osv.), og indeholder nyheder fra kommunen. App’en har navigation via kort, så man let kan finde de forskellige steder.
Alle institutioner og foreninger har også mulighed for gratis at få deres forening og arrangementer med på appen, både i aktivitetskalenderen, der også trykkes i lokalavisen hver måned og på hjemmesiden Oplev HTK, der begge er baseret på den landsdækkende kulturkalender KultuNaut.

Borgmester Michael Ziegler (K) har allerede haft app’en i hånden og har givet nogle kommentarer til Sjællandske Nyheder, om hvad han synes om projektet.

Oplevelses app’en er til alle

Appen er ikke kun til borgere i kommunen, men til alle, som ønsker at vide hvad der sker i jeres kommune. 

Ønsker man at sprede budskabet om sin kommune ud, så er app’en også rigtig god til markedsføring. Hvis man er på besøg hos en kommune, kan man med appen hurtigt og nemt finde en masse forskelligt, som kan opleves der. Måske har i en del turister, der kan gøre brug af appen. Det er også rigtig godt til at tiltrække nye borgere, som kan gå hen og blive potentielle tilflyttere. 

Det har været et spændende samarbejde med Høje-Taastrup Kommune og vi er glade for at se hvor meget succes appen allerede har fået.

Du kan hente den nye app på App Store og Google Play, og læse mere om oplevelses app på vores seneste blogindlæg.

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞