Du vil nok spørge om hvorfor der er en turistforening i Taastrup. Det er der fordi der er rigtig mange seværdigheder og oplevelser, som turistforeningen markedsfører både over for turister, men også over for borgere i kommunen. Der er flere overnatningsmuligheder på hotellerne.

I&D har igennem en årrække stået for markedsføringen af Turistforeningen

Vi har udarbejdet en hjemmeside, som fortæller om alle de mange seværdigheder og oplevelser der tilbydes. Hvis du søger underholdning og action, så kør gocard i Racehall, verdens største indendørs gocard-bane eller tag en dyst i Paintball Parken. Du kan også opleve ”frit fald” hos Copenhagen Air Experience.

Her er mange smukke naturområder. Du kan bl.a. besøge Hedeland Naturpark med skibakke, amfiteater, golfbane, mountainbike-ruter, motionsstier, tog-rundture og meget mere. Kroppedal Museum fortæller om Ole Rømers historie og lige i nærheden er der desuden den nye vikingebro.

Høje-Taastrup Kommune har mange shopping-muligheder. Besøg City 2, Taastrup ByMidte eller hovedgaden i Hedehusene med en række af spændende specialbutikker. Man kan også finde hyggelige cafeer og restauranter med lækre menuer.

Der er løbende opdateringer af de mange aktiviteter, der foregår rund omkring – F.eks. teaterforestillinger eller film i biografen. Hjemmesiden indeholder også borgernes egne fortællinger om Høje-Taastrup i gamle dage. 

Grafisk materiale

I&D Design og Web har udarbejdet brochuremateriale samt en kampagne med navnet ”Jeg elsker Høje-Taastrup”.

Jeg håber, at du blev lidt klogere på, hvorfor der er behov for en turistforening i Høje-Taastrup.

Kontakt os hvis du skal have udarbejdet en markedsføringsopgave. Vi er med hele vejen. På den måde sikrer vi et trygt og sikkert forløb og at opgaven håndteres professionelt. Vi overholder alle aftaler også det aftalte budget.

Udtalelse

I 10 år har Turistforeningen benyttet sig af I&D Design og Webs ekspertise og konsultation til at løse en række forskellige opgaver. Vi har altid være tilfredse med, hvordan opgaverne blev løst og hvilke økonomiske ressourcer de har krævet.

Det har været opgaver som fremstilling og vedligeholdelse af hjemmesider, produktion af folder, pjecer og andet markedsføringsmateriale, kommunikation, kampagner og andre informationsopgaver m.m.

“I&D Design og Web er en innovativ virksomhed som følger den teknologiske udvikling og skaber spændende og kontinuerlige løsninger, og ikke mindst anvender praktiske brugerflader som er simple at indlære og som gør det muligt at vedligeholde og udvikle eksempelvis hjemmesiden for ikke specialiserede brugere. Vi er ikke i tvivl om at anbefale I&D Design og Web overfor andre.”

Claudio Pannicelli
Sekretær
Høje-Taastrup Turistforening

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞