Vi har et langt og godt samarbejde med Hillerød Forsyning. Tidligere har vi skabt deres logo, deres grafiske profil, udarbejdet annoncer og andet trykmateriale til dem, og vi har designet deres hjemmeside.

Siden hjemmesiden blev lanceret i 2010 er der sket mange store udviklinger inden for web. Den største har været, at mange er begyndt at browse web fra deres smartphone.

Da Hillerød Forsyning besluttede sig for, at hjemmesiden skulle være mobiloptimeret, foreslog vi, at vi omlagde hjemmesiden i den seneste version af vores eget I&D CMS, da det er bygget til responsive design.

Hjemmesidens udseende, når man ser den på en computer, er forblevet uændret fra det originale design (med undtagelse af et par skønhedsfejl, der er blevet rettet op på).

Men nu er der implementeret et mobilvenligt design, som vises når skærmstørrelsen bliver mindre.

På hjemmesiden kan man bl.a. melde flytning eller rapportere fejl via online formularer, beregne sin afkøling, se oversigt over tømningsordninger for affaldsbeholdere, og selvfølgelig holde sig opdateret med nyheder fra forsyningen.

Hjemmesiden er også udstyret med et intranet til forsyningens medarbejdere. Her har de bl.a. adgang til personalehåndbogen, medarbejderkartotek, og et omfattende arkiv for alle bestyrelsesmøde-referater.

Skræddersyet administration

Hjemmesiden er også blevet lettere for forsyningens medarbejdere at vedligeholde.

Da hjemmesiden er blevet helt omprogrammeret, er opgaver såsom at administrere intranet, medarbejdere, kontaktformularer og nyheder blevet nemmere og mere overskueligt.

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞