I en lang årrække har vi haft et meget givende samarbejde med Gladsaxe Gymnasium. Det begyndte tilbage i 2011, da gymnasiet – GladGym i daglig tale – bad os om at udarbejde en ny grafisk profil til dem.

Nyt logo og grafisk profil 

Formålet med den nye profil var at skabe en super-skarp og moderne profil, der gav gymnasiet synlighed over for elever, lærere og samarbejdspartnere.

I opgaven indgik også at tegne et nyt logo til gymnasiet.

Det stilistiske krusedulle-hjerte er udarbejdet i en let og uhøjtidelig streg, som danner flere hjerteformer. Disse hjerter indgår i et fællesskab og signalerer samspillet mellem elever og undervisere, samt gymnasiets samarbejdspartnere.

Logoen er også symbol på udvikling inden for gymnasiets vide rammer, og har været et gennemgående symbol på alt GladGyms materiale. Ikke kun som logo, men også som grafisk element – i daglig tale det femte element.

Man kan for eksempel se det svagt i baggrunden på næsten al gymnasiets trykmateriale.

I forbindelse med den nye grafiske profil udarbejdede vi også en ny hjemmeside til gymnasiet. Hjemmesiden kører I&D CMS.

Skiltning – både indendørs og udendørs

Siden vi udarbejdede den nye stil, har vi været involveret i mange projekter, der har bragt denne stil ud i det virkelige liv på forskellige faconer.

En af dem har været at stå for al skiltningen på gymnasiet.

Skiltene er trykt på klar akryl. Hvert skilt er individuelt sat med gymnasiets typografi.

GladGym bad os efterfølgende om også at forsyne væggene på gymnasiet med inspirerende citater, igen med den genkendelige skrifttype og i de gennemgående farver, som vi benytter til alt materiale – inklusive den blågrønne logofarve, der nu er et af gymnasiets varetegn.

Et fortsat samarbejde

Nu, fem år efter vi udviklede gymnasiets nye logo og grafiske udtryk, fortsætter samarbejdet stadig i bedste velgående.

Når GladGym skal bruge et annoncelayout til et stillingsopslag i avisen, eller sportstøj til idrætslærerne eller til deres fodboldhold, eller noget helt tredje, så er vi med.

For eksempel udgiver GladGym hvert år en række materialer til nye elever. Her står vi for layout og produktion af dette materiale.

Hele tiden nye udfordringer

Vores samarbejde med GladGym er et af de specielle, hvor der hele tiden sker noget nyt.

Vi har et fantastisk samarbejde med rektor og øvrige i ledelsen og administrationen. Både de og vi er altid friske på en ny udfordring, og det ved GladGym.

Så når de for eksempel vil have deres logo trykt på den kæmpe skorsten, der står på deres parkeringsplads, så ved de, at vi kan klare opgaven.

Du kan se mere på Gladsaxe Gymnasiums hjemmeside: www.gladgym.dk

Har du brug for hjælp til en lignende opgave, så kontakt Helle Hviid på tlf. 43 71 25 25, eller på formularen i bunden.

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞