FGU brochuredesign

Udgivet d. 18. november 2020

Den 1. august 2019 fik Danmark en helt ny uddannelse – FGU. FGU står for Forberedende Grunduddannelse. Den afløser en række andre forberedende tilbud, som f.eks. produktionsskolerne.

FGU-Skolen Øst består af 5 skoler, 3 uddannelsesspor og 12 forskellige almene fag. Skolerne er placeret i Høje-Taastrup-, Greve-, Solrød-, Roskilde- og Lejre Kommuner. 

Ny designlinje for brochurer

Vi har netop udarbejdet en helt ny designlinje for brochurer og har leveret et hoved katalog, som indeholder en samlet oversigt over de 5 FGU-skoler og fortæller om de mange tilbud, der findes for eleverne. De 5 skolebrochurer indeholder de forskellige uddannelsesspor, faglige temaer og informerer samtidig om støttemulighederne. I designet, har vi taget udgangspunkt i skolernes nye logo og vi har stået for produktionen af brochurerne.

Sådan gør vi


Når vi får en henvendelse om en opgave, så sætter vi os sammen med kunden og afstemmer ønsker og behov. Vi er gode til at lytte og gode til at omsætte kundens tanker til et kreativt designforslag. Enten leverer kunden tekst og billeder eller også står vi for fotografering og tekstskrivning. Herefter rentegner vi brochurerne med indsatte tekster og billeder. Sidste fase er klargøring til tryk samt levering af de færdigtrykte brochurer.  

Vi er med hele vejen fra det første møde og frem til leveringen. På den måde sikrer vi et trygt og sikkert forløb, og at opgaven håndteres professionelt. Vi overholder alle aftaler, også det aftalte budget.

Udtalelse


”Vi har som nystartet uddannelsesinstitution haft stor glæde af at samarbejde med I&D Design og Web.
Her er viden og erfaring kombineret med god og ligeværdig kommunikation samt lige den rådgivning vi havde brug for. Fin dialog om både det grafiske udtryk, billeder og tekst og med stor forståelse for vores særlige behov.”


“Hurtig reaktion, præcis levering som aftalt og alt i meget tilfredsstillende kvalitet.
Vi glæder os meget til fortsat samarbejde med I&D og Flemming Jørgensen.”

(Søren Elnebo Lau, direktør, FGU-Skolen Øst)

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.