Da Ingwersen A/S ville lancere deres nye juice-mærke, d:jusing, samarbejdede de med os om udformningen og markedsføringen.

“Vores koncept med d:jusing var at skabe et sundere og friskere alternativ til læskedrikke. Særligt målrettet restaurant og mødeservering, hvor vi synes, der manglede alternativer til kartonjuice, sodavand og kildevand,” fortæller Casper Muusfeldt, direktør hos Ingwersen.

“Vi ville skabe et navn med association til det, vi tilbyder — nemlig juice — men som også er koblet naturligt sammen med os som forretning. Derfor har vi haft brug for nogle professionelle, der sikrer sammenhæng i mellem, produkt, design og navn.”

d:jusing består af 6 varianter, som hver især har deres særegne farve og etiket, og disse etiketter skulle på 4 forskellige flaskestørrelser fra shots til hel-liters.

Første skridt var at finde de rigtige typer flasker. Dernæst blev etiketterne designet og godkendt. Til sidst stod vi med en serie færdige prototyper, som blev fotograferet on location hos Ingwersen i deres nyindrettede køkkenfaciliteter.

Herfra begyndte markedsføringen. Det var blevet besluttet, at der skulle laves en landing page, der præsenterede det nye produkt.

Formålet med denne landing page var at få folk til at skrive sig på en nyhedsbrevsliste, så de kunne få information om hvornår produktet var på gaden.

Denne landing page blev lanceret i november 2015. “Siden lancering er det gået stærkt,” fortæller Casper Muusfeldt. “Vi får rigtig mange henvendelser fra eksisterende og potentielle kunder på vores juice.

“En af de områder vi er blevet overrasket over, er den positive feedback, vi har fået på selve flasken og design på label.

“I&D har igennem hele perioden holdt os skarpe på deadlines, ageret sparringspartnere, men også vejledt i forhold til økonomi labels, design, m.m.”

Besøg djusing.dk og læs mere

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞