D:jusing

Udgivet d. 3. marts 2016

Da Ingwersen A/S ville lancere deres nye juice-mærke, d:jusing, samarbejdede de med os om udformningen og markedsføringen.

“Vores koncept med d:jusing var at skabe et sundere og friskere alternativ til læskedrikke. Særligt målrettet restaurant og mødeservering, hvor vi synes, der manglede alternativer til kartonjuice, sodavand og kildevand,” fortæller Casper Muusfeldt, direktør hos Ingwersen.

“Vi ville skabe et navn med association til det, vi tilbyder — nemlig juice — men som også er koblet naturligt sammen med os som forretning. Derfor har vi haft brug for nogle professionelle, der sikrer sammenhæng i mellem, produkt, design og navn.”

d:jusing består af 6 varianter, som hver især har deres særegne farve og etiket, og disse etiketter skulle på 4 forskellige flaskestørrelser fra shots til hel-liters.

Første skridt var at finde de rigtige typer flasker. Dernæst blev etiketterne designet og godkendt. Til sidst stod vi med en serie færdige prototyper, som blev fotograferet on location hos Ingwersen i deres nyindrettede køkkenfaciliteter.

Herfra begyndte markedsføringen. Det var blevet besluttet, at der skulle laves en landing page, der præsenterede det nye produkt.

Formålet med denne landing page var at få folk til at skrive sig på en nyhedsbrevsliste, så de kunne få information om hvornår produktet var på gaden.

Denne landing page blev lanceret i november 2015. “Siden lancering er det gået stærkt,” fortæller Casper Muusfeldt. “Vi får rigtig mange henvendelser fra eksisterende og potentielle kunder på vores juice.

“En af de områder vi er blevet overrasket over, er den positive feedback, vi har fået på selve flasken og design på label.

“I&D har igennem hele perioden holdt os skarpe på deadlines, ageret sparringspartnere, men også vejledt i forhold til økonomi labels, design, m.m.”

Besøg djusing.dk og læs mere

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.