Vi gør det nemmere for jer og jeres medlemmer

Brancheforeninger er forskellige og har hver deres behov for formidling af information til deres medlemmer.
Fx har vi for Skilt og Print Branchen udarbejdet en hjemmeside som på en nem og overskuelig måde viser hvem der er medlemmer af brancheforeningen samt fortæller de unge om uddannelsen.

Vi har desuden udarbejdet en hjemmeside for MFFU (Malerfagets Faglige Fællesudvalg). Her er information om uddannelsen som maler, om efteruddannelse samt information for virksomheder, der ønsker at ansætte elever. Vi har også udviklet en elektronisk logbog, som bruges af elever, virksomheder samt skolen. Dette værktøj har gjort det mere enkelt og overskueligt, at følge eleven i uddannelsesforløbet.


Sådan hjælper vi foreninger

Konkurrencen er stor hos foreningerne i dag. Det er derfor vigtigt at fremhæve kulturen, miljøet og identiteten for den enkelte forening.
Det gælder om at tiltrække nye medlemmer og stadig holde interessen for de nuværende.

Det er vigtigt, at alle elementer man møder, giver et klart billede af foreningen og hvad foreningen står for. Derudover er det vigtigt, at foreningens historie afspejler et godt billede af stedets kompetencer og værdier. 

Alt dette kan vi hos I&D Design og Web hjælpe jer med. Vi hjælper jer med at skabe et stærkt brand. Om der er tale om en ny hjemmeside, logo, digital markedsføring eller andet.
Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.