Vi gør det nemmere for jer og jeres medlemmer

Brancheforeninger er forskellige og har hver deres behov for formidling af information til deres medlemmer.
Fx har vi for Skilt og Print Branchen udarbejdet en hjemmeside som på en nem og overskuelig måde viser hvem der er medlemmer af brancheforeningen samt fortæller de unge om uddannelsen.

Vi har desuden udarbejdet en hjemmeside for MFFU (Malerfagets Faglige Fællesudvalg). Her er information om uddannelsen som maler, om efteruddannelse samt information for virksomheder, der ønsker at ansætte elever. Vi har også udviklet en elektronisk logbog, som bruges af elever, virksomheder samt skolen. Dette værktøj har gjort det mere enkelt og overskueligt, at følge eleven i uddannelsesforløbet.


Sådan hjælper vi foreninger

Konkurrencen er stor hos foreningerne i dag. Det er derfor vigtigt at fremhæve kulturen, miljøet og identiteten for den enkelte forening.
Det gælder om at tiltrække nye medlemmer og stadig holde interessen for de nuværende.

Det er vigtigt, at alle elementer man møder, giver et klart billede af foreningen og hvad foreningen står for. Derudover er det vigtigt, at foreningens historie afspejler et godt billede af stedets kompetencer og værdier. 

Alt dette kan vi hos I&D Design og Web hjælpe jer med. Vi hjælper jer med at skabe et stærkt brand. Om der er tale om en ny hjemmeside, logo, digital markedsføring eller andet.
Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞