Vi har valgt at sætte fokus på nogle udvalgte brancher

Vi har ekstra god viden og erfaring med bl.a. markedsføringen og webudvikling af nogle udvalgte brancher. Hvis du arbejder inden for én af disse brancheområder, så tag fat i os og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi er gode til at lytte og til at sætte os ind i hvilken løsning der er den bedste for dig.

Uddannelsessteder

Vi har igennem en årrække løst mange spændende opgaver for flere gymnasier.

Vi arbejder ud fra årshjulet dvs. at vi kender de aktiviteter og arrangementer, der er i kalenderen i løbet af året.
Vi er på forkant med hvilke informationsmaterialer, der er behov for. Det kan fx være brochurer, pjecer, annoncer, plakater, valg af studieretning eller andet om orienteringsmøder.
Vi udarbejder også gymnasie-hjemmesider, logoer og mere.

Detailbutikker

Det er vigtigt, at butikkerne er ekstra fokuserede på hvordan de bedst kan fastholde kunderne og tiltrække nye. Derfor har vi hjulpet butikkerne med at udarbejde professionelle hjemmesider og med at markedsføre sig via SEO eller SoMe. Flere og flere butikker har desuden fået en webshop, så de kan sælge endnu mere – hele døgnet rundt.

Fortæller din hjemmeside eller webshop den gode historie om din virksomhed? Vil du skille dig ud fra konkurrenterne? Vil du have en hjemmeside eller en webshop der er flot, fleksibel og let at redigere? Vi vil så gerne hjælpe dig med at øge dit salg og få flere mennesker ind i din butik

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Brancheforeninger

Brancheforeninger er forskellige og har hver deres behov for formidling af information til deres medlemmer. Fx har vi for Skilt og Print Branchen udarbejdet en hjemmeside som på en nem og overskuelig måde viser hvem der er medlemmer af brancheforeningen samt fortæller de unge om uddannelsen.

Vi har desuden udarbejdet en hjemmeside for MFFU (Malerfagets Faglige Fællesudvalg). Her er information om uddannelsen som maler, om efteruddannelse samt information for virksomheder, der ønsker at ansætte elever. Vi har også udviklet en elektronisk logbog, som bruges af elever, virksomheder samt skolen. Dette værktøj har gjort det mere enkelt og overskueligt, at fælge eleven i uddannelsesforløbet.

Erhvervsforeninger

De lokale erhvervsvirksomheder har brug for at stå sammen om de udfordringer der er på tværs af brancher. Derfor arbejder erhvervsforeninger med aktiviteter, arrangementer og foredrag om aktuel viden. Det er desuden med til at et udvide et lokalt netværk, men også at styrke sociale relationer.

Vi hjælper en masse erhvervsforeninger, om det er til messer eller andet. Vi hjælper med hjemmesider, medlemsdatabaser, logo og grafiske elementer som brochurer, flyers, kataloger mm.

Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Forsyningsvirksomheder

Det har og er spændende at samarbejde med Hillerød Forsyning. Vi har udarbejdet den grafiske designlinje med logo og designguide for hele forsyningen. Vi har også designet og programmeret en omfattende hjemmeside samt forsyningens intranet.

Handelsstandsforeninger

Det handler om sammenhold i den lokale detailhandel, især nu hvor e-handlen er i kraftig vækst. Butikkerne skal stå sammen. Derfor er det vigtigt, at være medlem af en handelsstandsforening. Disse foreninger arbejder hårdt med arrangementer, som sommerfester, høstfester, torvedage, Black Friday, fødselsdags-arrangementer m.v. Der annonceres i lokalaviser og på Facebook og det hele samles på en hjemmeside.

Et godt eksempel er Taastrup ByMidte. Her er vi med hele vejen og står for markedsføring og vedligeholdelse af hjemmeside og Facebook.

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞