Video på din hjemmeside?

Udgivet d. 18. november 2016

Føler du at der sker for lidt på din hjemmeside? Måske skulle du overveje at lægge en video ind.

Det kan være en kort fortælling om din virksomhed, eller en præsentation af et nyt produkt eller blot en stemningsvideo.

Det er vigtigt, at der hele tiden foregår noget nyt på din hjemmeside, så dine kunder har lyst til at vende tilbage.

Det behøver ikke engang at være en professionelt produceret video. Indholdskvaliteten er ofte vigtigere end produktionsværdien når det kommer til video — selv om det selvfølgelig ikke skader at kræse lidt om detaljerne.

Noget, der i den grad får kunderne til at vende tilbage og følge med, er vedvarende videoindhold. Tænk episodisk. Kan du fremvise en proces i din dagligdag, der starter med et koncept og slutter med et færdigt produkt? Så tilrettelæg en video-føljeton, der følger udviklingen af produktet fra start til slut.

Det er let at optage video til sin hjemmeside

Eller har du en masse på hjerte? Kom ud med dine meninger ved at lave en video-blog (såkaldt vlog). Du kan have “gæster med i studiet”, selv hvis de gæster sidder på deres eget kontor foran deres eget webcam.

Mulighederne er mange, men effekten er ikke til at tage fejl af. Det giver et godt indblik i din virksomhed og øger din troværdighed over for nye kunder.

Hvis du har brug for råd om hvilken video du skal vælge eller har brug for hjælp til at lægge videoen på din hjemmeside, så er du velkommen til at tage fat i os.

Du kan se et eksempel på hvordan vi har gjort med en simpel stemningsvideo på forsiden af vores hjemmeside, www.iogd.dk.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞