Vi ønsker vores nye digitale marketingkonsulent hjertelig velkommen

Udgivet d. 26. oktober 2020

Hos I&D har vi udvidet vores team med en ny medarbejder, som vil assistere os i vores markedsføring, især inden for SEO og SoMe. Vi oplever vækst og en hastigt voksende kundeportefølje, så det var oplagt at få en ny og engageret medarbejder med på holdet.  

Vi har fornøjelsen af at præsentere jer for Mahnoor Ghazal, som er vores nye digital marketingkonsulent.

Mahnoor startede som praktikant hos os, og er nu blevet fastansat.
Mahnoor har en uddannelse i Engelsk og IT-baseret markedskommunikation fra Syddansk Universitet. Hendes uddannelse har bl.a. været med til at kvalificere hende til jobs inden for webudvikling, IT, marketing og kommunikation. 

Derudover har Mahnoor erfaring i at arbejde med kunder og klienter fra tidligere jobs og fra et andet marketing bureau, hvor hun primært har arbejdet med SEO, SoMe og tekstproduktion. 

Mahnoor har den store fordel, at hun har arbejdet med mange forskellige slags kunder på tværs af markeder og brancher.
Dette betyder, at hun kan spotte nye trends hurtigere, og kan sætte sig ind i hvordan man udvikler ideer til koncepter inden for B2B og B2C.

Jeg er enorm glad for at være en del af teamet hos I&D, og ser frem til et fantastisk samarbejde. Det er en rigtig god følelse at stå op om morgenen og glæde sig til at komme på arbejde, med de fantastiske kunder og kollegaer omkring sig” 

– siger Mahnoor

Mahnoor har bl.a. fået til opgave at rådgive nye og eksisterende kunder, når de skal bruge hjælp til markedsføring via SoMe eller SEO. Hun kommer bl.a. til at have ansvar for at planlægge, udarbejde og eksekvere SoMe kampagner og SEO-optimere hjemmesider, i samarbejde med sit team. Det skyldes nemlig hendes erfaring og ekspertise inden for områderne. 

Privat interesserer Mahnoor sig for fitness, og kan lide at være sammen med venner, forlovede og familie. Hun er 25 år gammel, og anser sig selv som en positiv person, hvis humør ofte spreder sig til andre. Hun passer derfor godt ind i teamet hos I&D, og har allerede fra dag ét hjulpet vores kunder.  

Ønsk gerne Mahnoor stort tillykke i kommentarfeltet, og lad os sammen give hende en fantastisk start på hendes første uge som fastansat. 

Bedste hilsener

Flemming Jørgensen
Direktør

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞