Skrevet d. 07.11.2019

Tæt samarbejde og stor viden om gymnasier

Vi har efterhånden oparbejdet en stor viden om hvordan gymnasier informerer elever og forældre om årets forskellige arrangementer. 

I det netop færdigproducerede studiekatalog for Høje-Taastrup Gymnasium, indledes med følgende udsagn:

”Du står over for et vigtigt valg. Dine håb og drømme for fremtiden skal bane vejen
for dit uddannelsesvalg. Det er vigtigt, at du vælger rigtigt og kommer godt videre.
Høje-Taastrup Gymnasium giver dig faglighed, almendannelse og personlig udvikling. Vi giver dig medansvar og medbestemmelse i din uddannelse, fordi vi lytter
til dig. Vi kræver noget af dig, men vi passer også godt på dig. Tryghed, fællesskab
og plads til forskellighed er vigtige værdier hos os.” Rektor på Høje-Taastrup Gymnasium

Dette bekræftes af eleverne i de udtalelser om Høje-Taastrup Gymnasium som er spredt rundt i studiekataloget. Deres udtalelser giver et meget godt indtryk af, hvilke overvejelser de har i forhold til deres valg, og ikke mindst deres tvivl og forventninger.

Sådan er det også i alle andre tilfælde, hvor man står overfor et valg – det kan være i forhold til nyt arbejde eller et nyt samarbejde.

Høje-Taastrup Gymnasium er et af de gymnasier vi har et godt og tæt samarbejde med om design og udarbejdelse af informationsmateriale så som studiekatalog til kommende elever, velkomstfolder til nye 1. g’er, annoncer, udstillingsmateriale, kildevand med logo og gocards oma. Alt sammen er med til at fortælle historien om et gymnasium der vægter synlighed og ensartethed i deres materiale. Her kan du kan få yderligere inspiration 

Hvis du er på udkig efter en ny samarbejdspartner på gymnasieområdet, så tag en uforbindende snak med os om mulighederne.

Indlæser kommentarer...