Skrevet d. 06.06.2017

Styrkelse af markedsføringen i Taastrup ByMidte

Med udgangspunkt i at styrke detailhandlen i Taastrup Hovedgade, markedsfører Taastrup ByMidte sig i dag med en sprit ny hjemmeside.

I&D Design og Web har netop designet og programmeret en spændende ny hjemmeside med større annoncer med gode tilbud, store billeder som viser alle de mange aktiviteter der foregår i ByMidten samt fortæller om interessante nyheder. Du kan naturligvis se hjemmesiden på både PC, tablet og på mobilen.

Hjemmesiden er nu blevet mere brugervenlig til glæde og gavn for kunderne. Nu er det nemmere at finde det du søger. Og butikkerne kan nu selv lægge deres annoncer ind på hjemmesiden og de kan også selv redigere butikkens egen profil.

Hjemmesidens formål er at...

  • informere om fællesaktiviteter i gaden
  • promovere de enkelte butikkers tilbud
  • synliggøre Taastrup ByMidte som en attraktiv og stærk handelsgade, ja, faktisk én af de flotteste handelsgader i landet
  • annoncere ledige jobs

Gå ind og se den nye hjemmeside med spændende tilbud, gode nyheder og omtale af de kommende arrangementer der foregår i Taastrup ByMidte: http://www.taastrupbymidte.dk

 

Vil du høre mere om hvordan vi kan tilpasse en hjemmeside eller en webshop til netop dit behov, så tag fat i Helle Hviid på 43 71 25 25.

 

 

Indlæser kommentarer...