Styrk dit brand på de sociale medier

Udgivet d. 27. november 2020

Branding er et enorm vigtigt værktøj i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed. Det er nemlig med til at skille din virksomhed og jeres produkter ud fra mængden. Derudover er branding med til at give din virksomhed en unik identitet, som forbrugerne kan identificeres med. 

På få år har “SoMe”, også kaldt sociale medier, bredt sig over det meste af verden, og antallet af brugere på de sociale medier er enorm. Derfor kan den rette promovering af din virksomhed være afgørende for din forretnings vækst.

Flere studier viser at anvendelsen af traditionelle medier som TV, magasiner og aviser er faldet, hvor anvendelse af internettet stiger hele tiden. Internettet er en stor del af vores liv, og vi bruger generelt mere og mere tid online. 

Sociale medier giver din virksomhed en masse muligheder 

Her er 6 eksempler på hvad du som virksomhed, kan få ud af at være på de sociale medier:

1. Dialog og relationer

Sociale medier har bl.a. ændret den måde man kommunikerer på online. Du kan f.eks. kommunikere med dine kunder eller potentielle kunder dagligt. Det gør, at du har mulighed for at skabe dialog og nære relationer. Dialog og relationer, der i sidste ende kan være en fantastisk kilde til at booste salg og omsætning.
Det er også nemt at svare sine kunder på beskeder eller kommentarer hurtigt, og dette vil dine kunder helt klart værdsætte. Respons og feedback på produkter fra dine kunder, giver dig også information omkring hvordan dine kunder oplever dine varer.

2. Tillid hos kunder

Som bruger er man mindre tilbøjelig for at afvise en side, hvis man kan se, at siden har mange følgere eller, at nogle af ens venner følger siden i forvejen. Det kan man f.eks. ikke nødvendigvis se på en hjemmeside. 

3. Markedsføring og salg

Sociale medier giver dig muligheden for at reklamere for din virksomhed og jeres produkter. Du kan sprede budskabet og informationer om din virksomhed og jeres produkter på de forskellige platforme. I sociale medier ser man ofte teknikken “viral markedsføring”, hvor det er brugerne/kunderne, der spreder informationer om dine produkter ved f.eks. at “like”, linke til en video eller andet materiale, som du har lagt ud eller ved at skrive en anmeldelse. På denne måde bliver din virksomhed spredt ud til mange flere.

4. Annoncering

Dette hører med under markedsføring og salg. Du kan få et professionelt bureau, som I&D til at hjælpe dig med at lave annoncer, altså sponsorerede opslag, på dine sociale platforme. På denne måde, kan du nå ud til mange flere i din specifikke målgruppe. Samtidig kan du sætte fokus på hvad din målsætning for annoncen bør være. Det kan f.eks. være at få flere besøgende på din hjemmeside, eller at booste et opslag. 

5. SEO

En stor fordel ved brug af sociale medier er SEO gevinsten, da de forskellige sociale platforme typisk er meget søgeord venlige.

6. Økonomi

Endnu en fordel ved sociale medier er, at det er gratis at benytte. Du kan selv sætte indhold op, og styre dine platforme gratis. Dog kan du bruge penge på nogle ekstra ydelser, som f.eks. annoncering eller SoMe-rådgivning. Hos I&D arbejder vi med konkurrencedygtige priser når det kommer til sociale medier, og du er velkommen til at læse om vores SoMe-rådgivning og mere.

Synlighed og succes på de sociale medier kræver en kæmpe indsats

I en meget konkurrencestærk online verden, er det absolut nødvendigt, at din virksomhed er på de sociale medier. Når det kommer til online marketing, er det ikke nogen hemmelig, at synlighed er et af de vigtigste elementer.

På trods af, at der er mange fordele ved at være på de sociale medier, så er det ikke helt nemt. Du skal konstant vedligeholde dine sociale platforme, og det kan være en udfordring for mange. Synlighed og succes på de sociale medier, kommer ikke af sig selv, det kræver en kæmpe indsats. Det er heldigvis noget som vi hos I&D kan hjælpe dig med.

Hvis du ikke allerede er på de sociale medier, så er det tid nu. Hvis din virksomhed ikke er online, vil I hurtigt blive overhalet af jeres konkurrenter.

Er du måske på de sociale medier, men oplever, at du ikke får særlig mange likes, følgere, beskeder eller henvendelser, så har du brug for den rette rådgivning til hvad du kan gøre. Det er her, at vi med vores ekspertise og viden, kan hjælpe dig med hvordan du skaber en online identitet for din virksomhed. 

Læs mere under siden SoMe, eller kontakt vores SoMe-ekspert i dag, og tag en uforpligtende snak om dine sociale platforme.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞