Skt. Annæ vinker farvel til det gamle med et friskt nyt design

Udgivet d. 8. november 2016

Skt. Annæ Gymnasium er en uddannelsesinstitution med specielt fokus på musikalsk udvikling.

Når skoleåret slutter, plejer eleverne at få et årsskrift – en bog, der viser året der gik i tekst og billeder. I år har gymnasiet taget springet fuldt ud i det digitale. 

Flere og flere vælger at læse publikationer online. Derfor har Sankt Annæ Gymnasium valgt at udgive deres årskrift digitalt.

Det samme gør sig gældende i forbindelse med det materiale til alle 2. klasserne i Københavns Kommune, hvor alle sangglade 2. klasses elever får en invitation om at søge optagelse i 3. klasse på Sankt Annæ. Dette er dog også trykt i et mindre oplag, og der er også indrykket annoncer i lokalaviserne.

Beslutningen om at udgive Årsskrift og materiale til 2. klasserne digitalt har den fordel, at du kan tage det med dig overalt uden at det optager plads. Det kan læses på din computer, din laptop, din tablet eller din mobiltelefon. Hvis du mister det, kan du altid hente det igen. Det falmer aldrig og bliver aldrig krøllet.

Det har været en spændende opgave at udarbejde det nye look til både årsskrift, materiale til 2. klasserne og annoncerne. Vi har benyttet flere billeder og mindre tekst, og der henvises til gymnasiets hjemmeside for yderligere information.

Klik for at downloade Skt. Annæs årsskrift 2016

Årsskriftet er væsentligt anderledes fra de forrige års udgivelser på flere måder. Der er reduceret i sideantallet, hvilket gør det mere letlæseligt, specielt når man læser det på pc-skærmen eller på mobilen. Der er også blevet skåret i tekstmængden i forhold til forrige år, så der er plads til flere billeder.

Årsskriftet for 2016 kan nu downloades fra gymnasiets hjemmeside.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞