Pod- og videocast om Content Marketing: #CMsnakken

Udgivet d. 19. oktober 2015

Det har været en travl januar, hvor vi ganske indrømmet ikke har været så aktive udadtil. Men vores februar-forsæt er at komme op på blog- og socialmedie-hesten igen. Så nu kommer der igen liv og glade dage i vores Twitter, Facebook, Tumblr og Instagram, for slet ikke at nævne denne blog.

Og vi lægger hårdt ud, for vi er nu klar til at lette sløret for et spændende nyt tiltag indenfor Content Marketing, som vi har haft gang i siden november sidste år. Det er en pod/vid-cast (dvs. både lyd og video) om Content Marketing, som fik dens generalprøve-debut i går på YouTube, der går under navnet #CMsnakken.

Ja, med hashtag og det hele! 🙂

Tilbage på social-medie-hesten!

Værterne på #CMsnakken er Eric Ziengs, digital strateg for Bolius og indehaver af virksomheden Nochmal, og vores egen cand.comm. Troels Pleimert fra Identitet & Design.

I går var som sagt generalprøven – den såkaldte episode 0 – forinden første sæson for alvor sparkes i gang. I fremtiden vil du kunne se #CMsnakken live på YouTube hveranden onsdag kl. (ca.) 17.00. Episoderne vil naturligvis også være tilgængelige på YouTube efter showet er forbi og en audio-version af episoden vil komme op kort tid efter live-udsendelsen.

Det handler i al sin enkelthed om hvordan du bedst bruger Content Marketing i din virksomhed, om den er stor eller lille, og hvad der rører sig ude i både det danske og udenlandske social-medie-landskab. Der vil også være gæster med interessante input i fremtiden – og du kan være med til at præge indholdet ved at tweete med hashtagget #CMsnakken.

Episode 1 er ude

Opdateret: Nu er den officielle episode 1 her også. Se episode 1 herunder – og husk at se episode 2 den 26. februar 2014 kl. (ca.) 17.00.

Se generalprøven

Se generalprøven Episode 0 her, hvor Eric og Troels tager fat på bl.a. Facebooks 10 års fødselsdag, rabatkuponer og firmaer på Snapchat:

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞