Oplev HTK med denne nye app

Udgivet d. 15. oktober 2020

Vi har i samarbejde med Høje-Taastrup Kommune designet og udviklet en ny app “Oplev HTK”, som skal give borgerne i kommunen et overblik over det, der foregår, om så det er nyheder, konkrete events eller en guide til de øvrige naturoplevelser i Høje-Taastrup.

Nydesignet kløverlogo

I forbindelse med udarbejdelsen af app’en har vi videreudviklet et markant logo ud fra kommunens nuværende kløverlogo. Et letgenkendeligt logo i harmoniske farver.

    

App’en guider dig frem til lokale oplevelser i det grønne (legepladser, skove, parker, løberuter osv.), giver overblik over arrangementer (udstillinger, koncerter, foredrag osv.) og indeholder nyheder fra kommunen. App’en har navigation via kort, så man let kan finde de forskellige steder.

Borgmester Michael Ziegler (K) har allerede haft app’en i hånden og har givet nogle kommentarer til Sjællandske Nyheder, om hvad han synes om projektet.

Alle institutioner og foreninger har også mulighed for gratis at få deres forening og arrangementer med, både i aktivitetskalenderen, der også trykkes i lokalavisen hver måned og på hjemmesiden Oplev HTK, der begge er baseret på den landsdækkende kulturkalender KultuNaut.

Det har været et spændende samarbejde med Høje-Taastrup Kommune og vi ser frem til at arbejde videre på app’en med borgernes feedback.

Du kan hente den nye app på App Store og Google Play.

0 0 stem
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.