Omstillingspulje for hårdt ramte virksomheder

Udgivet d. 21. januar 2021

Fra den 29. januar kan du søge tilskud, der er beregnet til virksomheder, som er særligt hårdt ramte af Covid-19 krisen.

Omstillingspuljen på 115 millioner kr. er finansieret af regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier, som har givet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ansvar for at udmønte dette store beløb til omstilling af virksomheder i særligt hårdt ramte erhverv.

Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller. Tilskud fra puljen skal kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.

Selvom puljen har særligt fokus på virksomheder inden for turisme- og oplevelseserhverv, kan alle virksomheder, som er hårdt ramte af krisen, søge om tilskud. Første ansøgningsrunde (30. oktober til og med den 13. november 2020) resulterede i 230 virksomheder som fik tildelt tilsammen 83 millioner kr. fra puljen.

Herunder kan du se en kort introduktionsvideo fra Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

Video: Erhvervshus Hovedstaden

Hvad kan I&D Design og Web gøre for din virksomhed?

Er din virksomhed også blevet hårdt ramt af Covid-19 krisen?
Så er det en rigtig god idé at få økonomisk hjælp fra omstillingspuljen.

Især Turist- og oplevelseserhverv oplever færre kunder og derfor også mindre omsætning. Dette resulterer i, at tingene står lidt stille, og man har mere tid mellem hænderne. Det er derfor vigtigt at bruge denne tid fornuftigt, og dette kan du gøre ved at fokusere på din digitale kommunikation og branding. Din hjemmeside, logo, marketingmaterialer, digitale markedsføring er alle nogle elementer, som dine kunder og potentielle kunder skal genkende og huske dig på. Fx er det især fordelagtigt for virksomhedsejere at have en webshop nu hvor de fleste mennesker vil undgå fysiske steder. På denne måde kan man sælge mere og samtidig sælge døgnet rund.

Du har nu tiden og muligheden for at få budskabet om din virksomhed ud, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Vi kan hjælpe dig med at styrke din tilstedeværelse og din synlighed online.

Har du måske brug for en ny hjemmeside eller webshop? Har du brug for hjælp til at få flere besøgende på din hjemmeside eller webshop via SEO eller SoMe? Alt dette og mere, kan vi hos I&D Design og Web hjælpe dig med. Med denne omstillingspulje, har man muligheden for at få den økonomiske hjælp til at styrke sit virksomhedsbrand, så det er bare at komme i gang!

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker for fremtiden.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞