Offentlig kommunikation, set med grafiske øjne

Udgivet d. 19. oktober 2015

Her i vores virksomhed er jeg så heldig at arbejde med det kreative. Jeg er uddannet grafiker, og har arbejdet med layout og grafisk design i mange år. Vores kunder spænder bredt, både private virksomheder men også fra den offentlige sektor. Alle kunder er bekendt med hvor vigtigt det er at fremstå seriøst og med et design som er genkendeligt, og hvor man ikke er i tvivl om hvem afsenderen er.

Jeg er med i startfasen, hvor man skal finde frem til et grafisk udtryk som passer til kundens smag og behov. Design af logo og evt. logotype og payoff. Der skal findes frem til en god farve palette med muligheder for flotte kombinationer, som skal kunne fungere både på tryk og på hjemmesider. Der skal også tages stilling til hvilken typografi der skal bruges, for at give det rigtige udtryk.

Ud af disse ting opstår der et grafisk udtryk som skal være gennemgående, og få til at fungere på samtlige elementer som kunden skal have produceret. Der skal være det vi kalder – den røde tråd. Det kan være alt fra trykte publikationer, outdoor banner, plakater, visitkort, elektroniske medier og hjemmesider.

LUP rapporter

Jeg har været med til at designe mange logoer, og skabe grafisk design for mange virksomheder. Dette gælder også offentlige virksomheder. Et godt eksempel er en af de kunder som vi har samarbejdet med gennem de sidste 5 år, LUP.

Vi startede med at udvikle et logo, og en design linje til LUP – Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser. Som er en underafdeling for Enhed for Evaluering og Brugerinddragelse. Nu bliver der bl.a. hvert år udgivet to rapporter LUP National og LUP Fødende, som er rapporter bygget på indsamlet data fra indlagte og ambulante patienters oplevelser fra deres kontakt med regionernes sygehuse.

Det er blevet til flere opgaver bl.a.:

  • Rapporter (både trykte og elektroniske)
  • Skabeloner
  • Plakater
  • Piktogrammer

Camilla Dam
Grafiker

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞