Skrevet d. 15.10.2019

Nyt byggefirma – nyt navn og nyt logo

Green Casa – arkitektonisk og bæredygtigt

Vi fik til opgave at udarbejde et nyt logo samt en hjemmeside til Green Casa. Det skulle signalere enkelhed og fleksibilitet. Ejerne bag Green Casa var glade og de godkendte vores forslag, som du kan se her

Næste skridt var at designe og udarbejde en hjemmeside, som skulle følge op på det nye koncepts grundlæggende ide om enkelhed og grøn bæredygtighed. Du kan se hjemmesiden her: https://greencasa.dk

Green Casa tænker nyt og bæredygtigt


Når du køber et hus af Green Casa A/S, kan du selv vælge al indretning, da alle huse tegnes helt individuelt af virksomhedens konstruktør/arkitekt.

Du kan selv vælge de elementer, der skal være en del af din nye bolig, der kan tages i brug og flyttes ind i efter kun 14 uger fra det tidspunkt, hvor byggetilladelsen foreligger og byggepladsen kan starte.

Der skal hverken laves udgravninger eller bortkørsel af jord, hvilket betyder at prisen er meget konkurrencedygtig, og generelt er det et meget miljøvenligt byggeri med meget lavt Co2 aftryk, og det samme gælder for husets cyklus, der i meget stor udstrækning kan genbruges uden stor belastning af miljøet.

Huset opføres efter de mest stramme energikrav og med gulvvarme, der samlet giver et yderst energivenligt hus med lave driftsomkostninger til opvarmning.

Hele huset vejer ca. 1/10 af traditionelt byggeri, byggeteknikken er udviklet i områder med jordskælv, hvilket er med til at dokumentere teknikkens kvalitet.

Indlæser kommentarer...