Ny hjemmeside for Galleri Kingo

Udgivet d. 26. februar 2021

Indehaverne af I&D Design og Web Helle Hviid og Flemming Jørgensen, har længe haft en drøm om at åbne eget galleri, og denne drøm er nu blevet en realitet. De slår dørene op for Galleri Kingo i Taastrup d. 4 Marts 2021, hvor der vil være spændende udstillinger fra bl.a. Flemming Jørgensen (skulptør) og Knud Milo Diemer (billedkunstner).

Til Galleri Kingo har vi udviklet en hjemmeside i et skræddersyet design. Vi har designet en moderne, responsive og ikke mindst flot og imødekommende hjemmeside til galleriet. Vi går op i de mindste detaljer, og har sørget for at hjemmesiden fremviser de spændende værker og udstillinger på den mest optimale måde.
Hjemmesiden er naturligvis responsive, hvilket betyder, at den er tilgængelig på både computer, tablet og mobil.

Moderne hjemmeside udviklet i WordPress

Vi har udarbejdet hjemmesiden på WordPress, som er den mest benyttede CMS-løsning. WordPress er enorm populært, da der bl.a. er tusindvis af plugins og skabeloner, som giver administratoren et mere fleksibelt kontrolpanel.
Vi har sat fokus på de mindste detaljer, fra billeder til tekster. Vi er perfektionister, og gør os altid ekstra umage.

Hjemmesiden har naturligvis relevante undersider, der bl.a. fortæller lidt om galleriet, kommende udstillinger/aktuelle udstillinger, kontaktinfo og mere. Derudover er hjemmesiden testet og gennemgået for optimal tilgængelighed.


Hjemmesiden har en masse funktioner som fx:

  • Slideshow
  • Kontaktformular
  • Bookingsystem
  • Blogindlæg
  • Billeder
  • Links til sociale medier

Vil du høre mere om Galleri Kingo?

Er du også kunstelsker eller er du blot nysgerrig for at vide mere om det nye galleri i Taastrup, så hop ind på deres hjemmeside, og få en masse viden om kommende begivenheder, udstillinger mm. Galleriet holder åbningsdag d. 4 Marts 2021 kl. 18.00, og du har mulighed for at tilmelde dig samt læse mere på deres hjemmeside.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.