Skrevet d. 07.09.2017

Vi fik en henvendelse om at komme med oplæg på en ny grafisk identitet for en ny software virksomhed med navnet TimeGuru. Vi skulle udarbejde logo og designlinje samt ikoner.

Det var en spændende udfordring, men vi kom frem til en enkel og grafisk stærk profil. Efterfølgende er vi blevet bedt om at udarbejde en tilsvarende opgave i forbindelse med en bogholderi- og revisionsvirksomhed, Dit Regnskab.

Logo

Logoen tager udgangspunkt i virksomhedens navn – bogstaveligt talt. Logoet er baseret på temaet tid med uendelighedssymbolet, uret og et ”G”. Logoet er enkelt med et markant, grafisk udtryk. Det er velegnet til at vise i både positiv, negativ og i farve.

TimeGuru logo

Designlinje

Vi har fokuseret på en gennemgående grafisk linje – den røde tråd - både på hjemmeside, salgsmateriale og applikation. Det er med til at sikre en stor genkendelighed.

TimeGuru eksempel på design

Ikoner

Den gennemgående stil til ikoner er enkel og let forståelig.

TimeGuru ikoner

Dit Regnskab

Det var dejligt, at vores kunde var tilfreds med vores designforslag og efterfølgende er vi blevet bedt om at udarbejde en tilsvarende opgave i forbindelse med en bogholderi- og revisionsvirksomhed, Dit Regnskab.

Kravet var, at der skulle være en grafisk sammenhæng mellem de to virksomheder. Her kan du se resultatet.

Dit Regnskab logo

Logoet er illustreret med et lighedstegn (=) og symboliserer virksomhedens ydelse med at præsentere resultatet af kundernes arbejde.

Vi udarbejdede også et oplæg til virksomhedens hjemmeside:

Dit Regnskab hjemmeside

Indlæser kommentarer...