Mød os på mobilen – så let er det at snakke gratis på din smartphone

Udgivet d. 19. oktober 2015

Måske har du set, at vi var i Politiken i lørdags (28. september 2013). Vores cand.comm., Troels, var blevet bedt om at udtale sig om hvordan man kan ringe gratis fra sin smartphone udenom sin telefonregning.

Der var også en lille tilhørende video, hvor Troels viste den app frem, han selv synes er mest brugervenlig – nemlig Viber.

Troels taler gratis på mobilen: "Hr. og fru Danmark kan gøre det samme"Video fra Politiken.tv om Viber

Der er nok af muligheder – men hvad skal man vælge?

I artiklen bliver der nævnt fire apps, der er gratis at installere, som du kan bruge til at kommunikere med omverdenen: Viber, WhatsApp, Skype og Google Hangouts. De har hver deres svagheder og styrker, afhængigt af hvordan du har lyst til at kommunikere.

Så hvilken en skal man vælge? Det kommer faktisk an på hvem, du gerne vil i kontakt med. Der er jo ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken. Spørg din omgangskreds, hvilken app, de bruger — og hvis de ikke bruger nogen, så vælg selv en og bliv ambassadør for den.

Hvordan hjælper dette min virksomhed?

IP-telefoni kan ikke blot bruges til at spare penge på telefonregningen med. Det er også en måde hvorpå virksomheder kan komme hurtigere og nemmere i kontakt med deres kunder.

Du ville kunne ringe gratis til dine kunder, der befinder sig udenlands, med Viber og Skype. Dine kunder ville kunne efterlade stemme-beskeder til dig gennem WhatsApp eller HeyTell, i stedet for at skrive mails eller sms’er. Du ville kunne holde gratis konferencekald med Google Hangouts, hvor I kan være op til 10 mennesker på linjen uden at betale en krone.

Vil du have rådgivning i hvordan du kan bruge disse apps til at komme nærmere i kontakt med dine kunder? Så kontakt os og hør mere.

Kontakt os på de nye medier

Viber
WhatsApp
Du kan efterlade os en stemme-besked på WhatsApp eller ringe gratis til os på Viber. Det kan du gøre ved at tilføje telefonnummeret 28 83 20 62 til din telefons kontaktbog. Så vil WhatsApp og Viber automatisk opdage os og tilføje os.
Skype Du kan også nå os på Skype: Vores profilnavn er live:iogd_1. Du kan også søge på e-mail iogd@iogd.dk.
Google Hangouts Hvis du vil snakke med os på Google+ eller deltage i et Hangout med os, så besøg vores Google+ side på http://gplus.to/identitetdesign og tilføj os til dine cirkler. Så vil du kunne Hangoute med os fra både din computer og din smartphone.
0 0 stem
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.