Mangler dit gymnasie en ny klar profil?

Udgivet d. 20. december 2021

Skal det være i 2022, at jeres gymnasium skal have opdateret jeres nuværende profil? Vi har igennem en årrække løst mange spændende opgaver for flere gymnasier. Vi arbejder ud fra årshjulet dvs. at vi kender de aktiviteter og arrangementer, der er i kalenderen i løbet af året.

Vi er på forkant med hvilke informationsmaterialer, der er behov for, både for elever og forældre. Det kan fx være brochurer, pjecer, annoncer, plakater eller andet om orienteringsmøder eller valg af studieretning.

Ønsker I måske en ny hjemmeside eller en app? Det kan også være, at I har brug for et nyt logo eller for hjælp til digital markedsføring? Vores webudviklere, marketingmedarbejdere og grafikere har mange års erfaring og er eksperter i information til gymnasiets elever og forældre. Vi kan også hjælpe med at få jeres hjemmeside længere frem på Google med en professionel SEO-plan.

Lav en aftale med Helle Hviid.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞