Mangfoldighed i firmaprofiler i fart

Udgivet d. 2. februar 2017

Det kan være ganske underholdende at kigge på alle de mange firmabiler, der kører rundt i trafikken.

Alle er dekoreret med logoer og slogans og i alle mulige farver. Håndværkerfirmaerne er ofte med sjove tegninger af mænd med hamre, murerskeer eller vandrør. Skorstensfejeren med stige og høj hat.

Så er der kaffebilerne, der er fuldt dekorerede med rygende varm kaffe og smukke kvinder fra 80’erne. Kloakfirmaerne er friske med et slogan der hedder: Der er penge i lortet. Og der er elektrikeren der hedder Skov, så navnet er naturligvis: Elskov.

Kort og godt handler det om at finde sin egen profil, som skal afspejle det, virksomheden står for.

Vi ser det som en spændende udfordring at finde lige præcis det unikke, der kendetegner den enkelte virksomhed, og at omsætte det i et logo, der skiller sig ud og som der bliver lagt mærke til.

Og så er det vigtigt at finde frem til den stil, der appellerer til virksomhedens målgruppe. Ring til os hvis du har brug for at vi kigger på dit nuværende logo eller skal have lavet et nyt.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞