Skrevet d. 31.01.2017

MFFU havde et ønske om at digitalisere deres proces og gøre deres visuelle indtryk mere indbydende. De henvendte sig til os for at føre deres ønsker ud i livet.

Ud over de specialudviklede funktioner, som vi kommer ind på om lidt, er hjemmesiden forsynet med et nyt og luftigt design. Navigationen er enkel og overskuelig, og der er rigeligt med billedmateriale til at give øjet hvilerum.

Der er mange bolde, der skal holdes i luften når en ny bygningsmaler, autolakerer eller skiltetekniker uddannes. En elev skal både i skole og i praktik hos en virksomhed, så der er mange aktører om blot en enkelt elevs fremtid.

Det administrationsarbejde plejede at foregå på papir. Men nu har Malerfagets Faglige Fællesudvalg fået en ny hjemmeside, der letter arbejdet betydeligt - ikke kun for dem selv, men også for de elever, virksomheder og skoler, der er involverede i forløbet.

MFFU

Digitale logbøger og mere

Når en elev går gennem et uddannelsesforløb, skal deres fremskridt evalueres af virksomheden, de er i praktik hos; skolen; og eleven selv. Det foregår i såkaldte logbøger, der underskrives af alle tre parter før eleven går videre til næste forløb.

At omdanne logbøgerne til det digitale medie var en proces, hvor der skulle tages højde for mange faktorer. Det skulle fungere i første hug, fordi det handlede jo om elevernes fremtid.

Nu er logbøgerne bare ikke på papir. Alle involverede aktører kan logge ind på MFFUs hjemmeside og udfylde evalueringsskemaerne, samt underskrive. Et avanceret rettighedssystem sørger for, at underskrifterne og godkendelsesprocessen foregår korrekt.

Derudover er hjemmesiden også udstyret med et dokumentarkiv, hvor alle med login kan uploade og dele relevante filer med hinanden. De kan også vidensdele via et dertilindrettet forum.

I samarbejde med MFFU løftede vi opgaven og fremtidens elever kan se frem til mindre papirnusseri på deres rejse frem til dimission.

Besøg Malerfagets Faglige Fællesudvalgs nye hjemmeside

Indlæser kommentarer...