Livligt netværk

Udgivet d. 25. september 2018

Livligt netværk på Business Basar 2018

Der var stor opbakning til årets Business Basar d. 20. september. Borgmester Michael Ziegler holdt åbningstalen og mere end 30 udstillere præsenterede deres virksomheder på spændende vis. Der var alt fra Damvig Development med 3D print til Danske Fragtmænd, advokat, jobcentre, og til lækkerier fra Kejserindens Gryder.

I&D Design og Web deltog også med en stand. Vi var meget tilfredse med de kontakter vi fik etableret og vil helt sikkert også være med til næste år.

Business Basar er arrangeret af Høje-Taastrup Erhvervsforum, Hedehusene Erhvervsforening og Høje-Taastrup Kommune. Ideen er at give lokale virksomheder – og deres kunder og samarbejdspartnere – mulighed for udvide deres netværk og præsentere sig for andre.

Gå ind og læs mere om hvad de to erhvervsforeninger tilbyder af spændende arrangementer på http://hteforum.dk og http://hedehusene-erhvervsforening.dk

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞