Lidt godt-nytårs-læsning om crowdfunding

Udgivet d. 19. oktober 2015

Godt nytår, alle sammen!

2014 stod i dén grad i crowdfundingens tegn. Vi begyndte at rådgive om crowdfunding allerede tilbage i 2013, men fænomenet kom for alvor ind i danskernes bevidsthed i sidste del af forrige år.

I efteråret oprettede vi en landing page om crowdfunding-rådgivning, hvor folk kunne skrive deres navn og telefonnummer, hvis de var interesserede i at høre mere om rådgivning. Det har givet næsten daglig respons, hvilket vi er meget glade for. Når folk skriver, kontakter vi dem telefonisk og hører, hvad deres projekt går ud på, og så kører vognen derfra. Vi er meget spændte på hvad 2015 bringer på crowdfunding-området!

Det har naturligvis hjulpet godt, at vi er blevet kontaktet af pressen for at udtale os på området. Her er et udpluk af de seneste artikler, vi har medvirket i om crowdfunding:

Vi synes, det er meget spændende at være med til at sætte crowdfunding på den danske dagsorden, så vi vil gerne rette en stor nytårstak til de journalister, iværksættere og andet godtfolk, der har kontaktet os om crowdfunding. Og naturligvis Dansk Crowdfunding Forening, som vi har et tæt og givende samarbejde med – i sommers lavede vi deres hjemmeside, var med til deres stiftende generalforsamling og har været involveret i flere af deres arrangementer om crowdfunding; senest som paneldeltager ved Creative Business Cup 2014.

Creative Business Cup 2014

(billede fra ErhvervsCentrum.dk)

Hvis du vil vide mere om crowdfunding, så tøv ikke med at kontakte os. Besøg os på www.crowdfundingraadgivning.dk eller bare ring 43 71 25 25.

Vi håber, alle har haft et godt nytår og vi glæder os til at tage fat i 2015!

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞