Lær hvordan du får flere kunder med LinkedIn

Udgivet d. 3. juni 2016

LinkedIn kan bruges til mere end du tror. I disse dage er netværk alfa og omega for en virksomhed – jo flere, der kender til dig, jo flere kunder får du.

Men hvordan bruger du det effektivt og får resultater? Det ved Martin Lund fra LinkedInsider, som sammen med vores egen social medie ekspert, Troels Pleimert, vil give dig hemmelighederne.

Du har måske selv prøvet at canvasse efter kunder ved at ringe rundt, eller måske ligefrem køre rundt og håbe på at skabe forretningsforbindelser.

Men har du prøvet at folk selv kontakter dig fordi de synes, din virksomhed er spændende?

På mødet lærer du hvordan du skaber kundekontakt på en helt ny måde, og hvordan du får kunderne til at kontakte dig i stedet for omvendt. Med et velplejet professionelt netværk står du meget skarpere i forhold til dine konkurrenter.

Mødet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding.

Det finder sted torsdag d. 9. juni kl. 15.30 hos Identitet & Design, Taastrup Hovedgade 28, 2630 Taastrup.

Vi tror på vidensdeling, så vi glæder os til at se dig og give dig værktøjerne til at skabe og pleje et socialt netværk, der skaffer dig kunder!

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞