Ildhu og sammenhold gjorde modeshow til succes

Udgivet d. 16. oktober 2017

Den 5. oktober 2017 blev det første fælles Modeshow arrangeret af Taastrup ByMidte. Det blev afholdt på Taastrup Teater & Musikhus.

Arrangementet bragte ByMidtens modebutikker sammen til fordel for Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne initiativ, og det var en stor succes.

Men forud for dette store arrangement var der en hel masse planlægning og koordinering. Derfor blev der hurtigt nedsat en arbejdegruppe, som skulle styre projektet. Som medlem af bestyrelsen blev jeg en del af arrangementsgruppen og herigennem fik jeg indblik i hvad der skal til for at få et fælles projekt af denne størrelse op at stå.

Hurtigt blev arbejdsopgaverne fordelt: én tog sig af planlægning af indgangene på podiet, en anden tog sig af at få sponsorer til mad og drikke samt lækkerier til goodiebags.

Modeshow 2017

Se flere billeder fra arrangementet på ByMidtens hjemmeside

Vores rolle var at koordinere informationerne, så alle hele tiden var orienteret om projektet, lave rabatkuponer til goodiebags, samt slideshow som blev vist til modeshowet.

Vi lavede PR og udvidede ByMidtens hjemmeside med en webshop, således at der også kunne købes billetter til modeshowet online. Endvidere blev hjemmesiden brugt til at udstede gavekort til heldige vindere.

Alt lykkedes og vi fik stablet en fantastisk aften på benene. Takket være butikkernes engagement, sammenhold og ildhu, men ikke mindst vores kunder i Taastrup ByMidte, som er utroligt loyale og i det daglige bakker butikkerne op. Vi har en meget stærk forretningsgade.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞