I&D har fået ny hjemmeside

Udgivet d. 20. november 2020

Efter at have arbejdet længe med vores nye hjemmeside, kan vi med glæde fortælle, at den nu er lanceret. Vi har set frem til at dele vores nye hjemmeside med jer, så i nu kan få et større og mere præcist overblik over alt det vi tilbyder. Vi mener selv, at vi nu langt bedre viser, hvem vi er, hvad vi laver, og hvad vi kan tilbyde vores kunder. 

Nye ydelser i 2020

Som noget nyt, har vi valgt at indsætte priser på vores ydelser og services. På denne måde, kan vores kunder få et overblik over hvad de forskellige ydelser og services koster, og hvad man får for prisen. 


Udover dette har vi tilføjet et ekstra element til vores virksomhed. Vi har 4 hovedområder; Webløsninger, grafisk design, identitet og nu også digital markedsføring.

Under digital markedsføring, har vi valgt at sætte fokus på sociale medier (SoMe) og søgemaskineoptimering (SEO). Vi har fundet det absolut nødvendigt, da digital markedsføring er altafgørende for ens virksomheds fremtidige succes. F.eks. ønsker mange at ens hjemmeside eller webshop er synlig overfor omverdenen og har mange besøgende, og dette kan vi hjælpe med. 


Vi har faglærte og dygtige marketingmedarbejdere, der er eksperter på området, og som kan bidrage med en masse erfaring og viden. Vores medarbejdere arbejder ud fra vores kunders ønskede KPI’er, konverteringer og mål om øget omsætning og salg. 

I&D har en kæmpe fordel i udvikling og design af hjemmesider 

Vi har en kæmpe fordel, når det kommer til at udvikle og designe hjemmesider. Vi har nemlig udarbejdet hjemmesider og webshops for mange af vores kunder gennem 10 år. Vores mange års erfaring og ekspertise i udvikling og design af hjemmesider gør, at vi har kunnet udarbejde I&D’s hjemmeside præcis som vi ønskede.

Vi er enorm stolte over vores nye hjemmeside, da den er lavet i et eksklusivt og skræddersyet design. Vi fortæller altid vores kunder, at ens hjemmeside ikke kun er ens virksomheds visuelle identitet, men også ens vindue ud til omverdenen. Dette følger vi selvfølgelig også selv. Alle de hjemmesider vi laver for vores kunder, bliver lavet i funktionel, flot og unikt design, så det var naturligvis oplagt, at vores egen også skulle det.

Vores nye I&D hjemmeside består af

  • Et flot og unikt design.
  • Overblik over flere af vores referencer.
  • Større overblik over vores services og ydelser. 
  • Priser. 
  • Nye og lækre billeder/videoer fra vores kontorer.
  • Udover dette har vi søgemaskineoptimeret hjemmesiden, så den nemmere kan blive fundet på Google og andre søgemaskiner. 
  • Hjemmesiden er testet og gennemgået for optimal tilgængelighed. 

Hvad har vi valgt at sætte fokus på?

Vi har udarbejdet vores hjemmeside på WordPress, som er den mest benyttede CMS-løsning. WordPress er enorm populært, da der bl.a. er tusindvis af plugins og skabeloner, som giver administratoren et mere fleksibelt kontrolpanel. Vi udarbejder også vores kunders hjemmesider på WordPress, og har mange års erfaring med det.
Vi har sat fokus på de mindste detaljer, fra ikoner til tekster. Vi er perfektionister, og har derfor gjort os ekstra umage. 


Hjemmesiden er naturligvis responsive, hvilket betyder at den tilpasser sig automatisk alle typer og størrelser af skærme, browsere og systemer. Dette gør, at den står knivskarp på både computer, tablet og mobil. 

 
Det er især vigtigt for os, at vores nye hjemmeside afspejler vores virksomhed på bedste vis. Ligesom vores kunder, brænder vi for vores arbejde, og dette føler vi selv, at vi har vist på den nye hjemmeside. 

Skal vi også udvikle og designe en ny hjemmeside til dig?

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig under siden hjemmesider. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os på mail iogd@iogd.dk eller telefon 43 71 25 25, og vi kan sammen finde en løsning, som passer til din virksomhed.

Vi håber, at I vil synes om vores nye hjemmeside! Vi er selv rigtige glade for den, og håber selvfølgelig, at I også er.
Giv os endelig feedback og fortæl hvad I synes. 

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞