Hvorfor er professionel appudvikling en god idé ?

Udgivet d. 15. december 2020

Mobilteknologien er i konstant udvikling. Smartphones som iPhone og Android har stor succes. Dette er ikke overraskende, da der er over 2,7 milliarder smartphone brugere i verdenen. Vi bruger telefonen hele tiden, og det er en stor del af vores hverdag. Studier viser, at man bruger 90% af tiden på mobilen på apps (smartinsights).  

Der kan være mange grunde til, at du ønsker en app. Nogle ønsker en app til deres virksomhed, og andre ønsker en app til personlige projekter. Det kan også være, at du ønsker at supplere din hjemmeside eller webshop med en app. Uanset hvad, så er der nogle ting, som du bør vide, før du vælger at få udviklet en app.

Hvad koster en app?


En app er en investering, og vil som regel altid koste mere end fx en webshop eller hjemmeside.
Prisen på professionel app udvikling varierer meget, da det afhænger af forskellige faktorer. Fx kigger man på faktorer som størrelsen, hvor mange timer det tager at udvikle app’en, om det er hybrid, native eller web, udvikling af data, om det er til Android og iOS, hvor mange funktioner den skal have osv.
Spørgsmålet “hvad koster en app”, er lidt det samme som at spørge “hvad koster en bil”. Svaret vil nemlig altid være afhængig af en masse faktorer, og man skal huske, at pris og kvalitet går hånd i hånd.  

Du kan fx få professionel app udvikling fra 10.000 kr til 100.000 kr. Ud over de forskellige faktorer, kommer det naturligvis også an på hvor du får udviklet appen. Det er nemt nok at finde en freelancer, der kan udvikle din app til en billig pris, men ofte lever de ikke op til en masse vigtige kriterier. Derfor bør du overveje at investere i et professionelt bureau, som har bred erfaring i udvikling af apps. 

Hvordan skal din app fungere ?

Inden du går i gang med din professionel app udvikling, skal du danne dig et overblik over hvad du ønsker, at din app skal kunne. Her kan du brainstorme, og tænke over hvilke funktioner appen skal have, hvad den skal kunne, og hvad der er nødvendigt at have. Dette gør det mere overskueligt for dig at komme i gang. 

Undersøg app markedet

Du skal tage et grundigt kig på dine konkurrenter, og hvilke andre lignende apps, i samme kategori som din, der er på markedet. Det er også vigtigt, at du undersøger om det kan betale sig for dig, at udvikle din app. Her kan du undersøge om der er efterspørgsel på din app, og hvordan din app differentierer sig fra andre lignende apps. 

Vælg et professionelt bureau til professionel appudvikling

Det bureau du vælger til at udvikle din app, kan være afgørende for resultatet af din app. Derfor er det vigtigt at du vælger et bureau, som er eksperter i det felt, og som har bred erfaring i professionel app udvikling. 

Vi, hos I&D Design og Web, har dygtige app-udviklere med stor ekspertise inden for den konkurrencestærke online verden. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og designe din app, uanset om det er en start-up eller eksisterende virksomhed du kommer fra. Fx har vi for nyligt udviklet en app for Høje-Taastrup Kommune, der hedder OplevHTK

Markedsføring af din app


Efter at din app er udviklet og lanceret, skal den selvfølgelig også nå ud til din målgruppe. Din app er ikke særlig meget værd hvis ingen kender den, derfor er det vigtigt at sprede budskabet om den. Der er mange muligheder for markedsføring af din app. Fx kan man lave en reklame, og annoncere for den på de sociale medier ved fx Facebook annoncering.  Har du en blog på din hjemmeside, er det også en god ide at skrive indlæg om appen. Der er en masse muligheder, men det kan kræve meget. Derfor kan du få hjælp fra et professionelt bureau til hjælp til markedsføringen af din app. Det er noget, som vi hos I&D Design og Web helt klart kan hjælpe med. 

5 fordele ved professionel app udvikling

1. Kundekontakt

Med en app er du tæt på dine kunder. App’s kan være med til at vedligeholde dine kunders interesse for din virksomhed.

Du kan hele tiden informere dine kunder om fx tilbud, udsalg, opdateringer, nye varer, nyheder osv. Du kan nemlig sende push-meddelelser, så dine kunder får informationer om din virksomhed direkte på deres tablet eller mobil.

2. Tiltræk nye kunder


Når folk søger efter en specifik ydelse eller funktionalitet, vil de få vist et resultat af relevante Apps, som passer til den ydelse eller funktionalitet. Der er derfor mulighed for din virksomhed dukker op på listen, hvis den har relevans til søgningen.

3. Hastighed og lokation

En app er som regel hurtigere end en webshop eller hjemmeside, og den kan bruges både offline og online. Fordelen ved din app er, at alle kan kan downloade den uanset hvor de er i verdenen/landet. Derudover har din app døgnåbent, dvs. den kan bruges 24/7. 

4. Branding

Apps er med til at forbedre genkendeligheden for dig eller din virksomhed. Fx vil din app have dit virksomhedslogo på deres app ikon, og det er det første som folk vil se, når de downloader din app. Ved at have din app på deres skærm, vil de konstant blive mindet om din virksomhed. 

5. Flere funktioner

Du kan få din app til at samarbejde med andre funktioner på din smartphone. Fx kamera, fotoalbum, GPS, kontakter, dine sociale medier og mere. Det giver dig flere muligheder for at interagere med dine kunder. Apps er også oftest lettere for brugerne at udfører ordrer. Mange finder apps mere enkelt og bekvemt, end fx en hjemmeside. 

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om professionel app udvikling

Går du rundt med en drøm om din egen App, så kontakt os i dag, og vores programmør vil tage en uforpligtende snak med dig om din kommende App.

I over 10 år har vi udviklet og designet apps til mange af vores glade kunder. På trods af vores mange års erfaring, sørger vi altid for at følge op med de nyeste trends og tendenser. Vi har derfor formået at skabe moderne apps, og vi bruger de nyeste teknologier inden for app-verdenen. 

Kontakt os på telefon 43712525 eller på mail iogd@iogd.dk

Du kan også læse mere på vores hjemmeside iogd.dk/webloesninger/apps/

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞