Hvorfor en turistforening i Høje-Taastrup?

Udgivet d. 7. december 2021

Du vil nok spørge om hvorfor der er en turistforening i Taastrup. Det er der fordi der er rigtig mange seværdigheder og oplevelser, som turistforeningen markedsfører både over for turister, men også over for borgere og virksomheder i kommunen. I&D Design og Web har igennem en årrække stået for markedsføringen af Turistforeningen bl.a. med udarbejdelse af hjemmesiden.

Gå ind og kig på Høje-Taastrup Turistforenings hjemmeside (www.hojetaastrup.dk). Det er en omfattende hjemmeside som vi har udarbejdet. Her finder du alt hvad du søger efter, når du er turist eller borger i kommunen. Der er en aktivitetskalender med oversigt over oplevelser og seværdigheder, du kan finde shopping-steder, overnatningssteder samt gode cafeer og restauranter. Du kan også se hvor du kan motionere med cykle- og vandreture. Alt kan ses på tablet eller mobil.

Høje-Taastrup byder på mange smukke naturområder. Du kan bl.a. besøge Hedeland Naturpark med skibakke, amfiteater, golfbane, mountainbike-ruter, motionsstier, tog-rundture og meget mere. Kæmpen “Teddy Venlig” i Hakkemosen, Kroppedal Museum fortæller om Ole Rømers historie og lige i nærheden er der desuden den nye vikingebro.

Høje-Taastrup er desuden stedet hvor der er ”More Action” med Racehall, verdens største indendørs gocardbane, Paintball Parken, bowling samt Copenhagen Air Experience. 

Høje-Taastrup Turistforening er stiftet i 1994 af erhvervsfolk, Høje-Taastrup Kommune og private med interesse for turisme. Formålet er at bygge en professionel turistinformation op og at markedsføre Høje-Taastrup Kommunes mange attraktioner.

Gå ind på www.hojetaastrup.dk og find lige det du søger i Høje-Taastrup Kommune.

Jeg håber, at du blev lidt klogere på, hvorfor der er behov for en turistforening – også i Høje-Taastrup.

Tag fat i os, hvis du skal have udarbejdet en markedsføringsopgave. Vi er med hele vejen. På den måde sikrer vi et trygt og sikkert forløb og at opgaven håndteres professionelt. Vi overholder alle aftaler også det aftalte budget.

Udtalelse om samarbejdet mellem Høje-Taastrup Turistforening og I&D Design og Web:

I 10 år har Turistforeningen benyttet sig af I&D Design og Webs ekspertise og konsultation til at løse en række forskellige opgaver. Vi har altid være tilfredse med, hvordan opgaverne blev løst og hvilke økonomiske ressourcer de har krævet.

Det har været opgaver som fremstilling og vedligeholdelse af hjemmesider, produktion af folder, pjecer og andet markedsføringsmateriale, kommunikation, kampagner og andre informationsopgaver m.m.

“I&D Design og Web er en innovativ virksomhed som følger den teknologiske udvikling og skaber spændende og kontinuerlige løsninger, og ikke mindst anvender praktiske brugerflader som er simple at indlære og som gør det muligt at vedligeholde og udvikle eksempelvis hjemmesiden for ikke specialiserede brugere. Vi er ikke i tvivl om at anbefale I&D Design og Web overfor andre.”

Claudio Pannicelli – Sekretær, Høje-Taastrup Turistforening
0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞