Hvordan foregår processen hos I&D, når vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside?

Udgivet d. 1. februar 2021

Søgemaskineoptimering, også kendt som “SEO”, indebærer målrettet optimering af ens hjemmeside med henblik på at opnå en høj placering på de forskellige søgemaskiner. Her taler vi hovedsageligt om Google, da Googles søgemaskine er langt den mest anvendte, og bliver brugt til ca. 90% af alle online søgninger.

Ved at søgeoptimere en hjemmeside, kan man vende enhver lav-vækstende hjemmeside til en højt trafikeret online platform med mange daglige besøgende.

Dette blogindlæg vil give dig et indblik i hvordan processen hos I&D foregår, når vi søgemaskineoptimerer en hjemmeside.

Vi tager udgangspunkt i følgende punkter:

  • Teknisk Seo analyse
  • Søgeordsanalyse
  • Content
  • On-page/ off-page optimering
  • Linkbuilding
  • Effektmåling
  • Overvågning

1. Gratis teknisk SEO analyse 

Inden vi går i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, tilbyder vi en gratis SEO-gennemgang af din hjemmeside. Med en teknisk SEO analyse danner I jer et overblik over hvilke tekniske optimeringer, der skal laves på hjemmesiden, for at opnå bedre placeringer på søgemaskiner som fx Google. Vi laver en komplet analyse af alle de tekniske problematikker, der måtte være på hjemmesiden. 

Vi udarbejder derfor analysen på baggrund af jeres hjemmesides tilstand i forhold søgemaskineoptimering.

Kunne du tænke dig en gratis teknisk SEO analyse for din hjemmeside? Så kontakt os

2. Søgeadfærd & Søgeordsanalyse

En hjemmeside er god, hvis den indeholder det indhold som din ideelle kunde- og målgruppe efterspørger. Med SEO og søgeordsanalyse får vi et skarpt fokus på din ideelle kundes efterspørgsel og kan derved imødekomme behovene med relevante produkter og indhold.

Det fundamentale for ens SEO-strategi er at forstå sine kunder og dermed sin målgruppe. Man kan ikke skrive gode SEO tekster uden at kende sin målgruppes søgeadfærd. Det er vigtigt, at man finder frem til nogle relevante søgeord som ens målgruppe efterspørger og rent faktisk søger efter. Hvilke spørgsmål har dine kunder? Hvilke behov har de? Hvad søger de efter? Hvis man kan svare på disse spørgsmål, kan man komme videre i sin SEO strategi. Man kan dermed vide hvordan man præsenterer sine produkter/ydelser på bedst vis, så de fremstår som svar på ens målgruppes behov. 

Når vi udarbejder en søgeordsanalyse giver det os et indblik i hvilke ord folk søger på, når de søger efter produkter eller ydelser, som du tilbyder på din hjemmeside. Søgeordsanalysen viser også hvor mange søgninger der er på hvert søgeord, og dermed hvor meget konkurrence der er på hvert søgeord. Udover dette viser den også de relaterede søgeord der kan være. Vi har de rigtige SEO værktøjer, der hjælper os med at udarbejde en søgeordsanalyse.

Vi har selv set, at mange virksomheder fokuserer på søgeord, som ikke har nogle søgninger. På denne måde vil deres hjemmeside ikke blive fundet, og derfor have svært ved at få en høj placering på søgemaskinerne. 

En søgeordsanalyse hjælper os med at finde frem til alle de søgeord, der er relevante for ens hjemmeside at blive fundet på i søgemaskinerne. Vi har en masse værktøjer, der bl.a. fortæller os hvilke søgeord som din hjemmeside har fået organiske besøg på og hvilke søgeord, som har givet eksponeringer til din hjemmeside. På denne måde kan vi se om der bør skrives nye undersider eller om det er eksisterende sider, der bør optimeres. 

3. SEO tekster / content 

Gode SEO-tekster ligger i top på søgemaskinerne, og de sælger også. Hvis dine besøgende ikke har lyst til læse din tekst, sender det et dårligt signal til Google. Google ser på flere forskellige faktorer, når det kommer til tekster til web. Fx. ser Google ikke kun på, hvor mange gange dit søgeord bliver anvendt. Derfor er det utrolig vigtigt, at man skriver gode og SEO-venlige tekster, der skaber værdi for både læseren og søgemaskinerne. Det kan være nemt bare at “skrive godt indhold”, men der er stadig en lang række tricks, som man bør gøre for at sikre en tekst, der er optimeret til søgemaskinerne.

Vi tilbyder at skrive jeres SEO-tekster i samarbejde med jer, for vi har en mission om at levere det bedst mulige indhold til jer. Vi vil derfor aldrig levere en ufærdig tekst, der kun er fyldt med søgeord og skrevet uden videre research. Med SEO-tekster fra os, får du indhold der gør det nemt for søgemaskinerne at læse jeres indhold, da vi sørger for, at teksterne opfylder Googles kriterier.

Vi skriver indhold, der fanger brugeren. En tekst skal ikke blot trække trafik, men også gerne konvertere til salg/flere kunder. 

4. Onpage SEO

Vi sørger for at optimere de elementer på siden, som Google vægter højt i rangeringen. Vi optimerer sidetitler, metabeskrivelser, tekst indhold osv. på hjemmesiden. Det er nemlig noget, som Google vægter højt.

5. Linkbuilding 

Linkbuilding er helt sikkert det vigtigste, når du gerne vil rangere højere på Google. Derfor er både udgående og indgående links vigtige for din hjemmeside. 

Hvis du har links, der peger på din hjemmeside, bliver din hjemmeside mere populær. Links er en ranking faktor som Google kigger på. Jo bedre links, der peger på din hjemmeside, jo bedre ranking vil Google give dig. 

Derfor sætter vi et stort arbejde i, at der både er udgående og indgående links på din hjemmeside. 

6. Overvågning, effektmåling & SEO rapporter

Vi vil løbende overvåge din hjemmeside og kigge på udviklingen for dine søgeord. Vi har de rette værktøj for at overvåge din hjemmeside for løbende fejl og mere.
Vi kigger på om trafikken til din hjemmeside giver dig salg, henvendelser eller andet, som du har ville ønske med trafikken.

Udover dette får I også en rapport, som sendes til jer kvartalsvis. SEO virker, men det kan tage flere uger eller måneder inden man opnår de ønskede resultater. Derfor sender vi jer en rapport hvert kvartal. Vi holder øje med udviklingen hele tiden og i forhold til det vi sætter fokus på. Rapporten viser udviklingen på jeres søgeord, og giver et overblik over jeres placeringer på søgemaskinerne. 

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om SEO og hvordan du kan få mere trafik til din hjemmeside, så kontakt os endelig. Vores SEO specialister giver gode råd, og er altid klar til en uforpligtende snak om din hjemmeside eller webshop. Du kan også læse mere om søgemaskineoptimering på vores side SEO.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞