Hvordan finder folk min virksomhed på Google?

Udgivet d. 2. marts 2021

En ting er, at din virksomhed er online og tilgængelig for omverdenen. Noget andet er, at folk bør finde din virksomhed, når de søger efter den eller de ydelser/produkter du tilbyder. Her er Google My Business et oplagt værktøj, der kan give dig muligheden for at promovere din virksomhedsprofil og virksomhedswebsite helt gratis.

Google My Business hjælper din virksomhed med at blive synlig på Google Maps og Google søgninger

Google My Business er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at promovere din virksomhedsprofil og din virksomhedswebsite på Google Maps og Google søgning.
Med en gratis virksomhedsprofil på Google, kan du få din virksomhed vist på Google Maps og Google søgninger, når potentielle kunder søger efter din virksomhed eller de produkter/ydelser du tilbyder. Du kan logge ind på din Google My Business konto for at opdatere din virksomheds adresse, telefonnummer, website, åbningstider osv. På denne måde er det nemmere for både potentielle- og nuværende kunder at hurtigt finde informationer om din virksomhed. Med en Google My Business virksomhedsprofil kan du også holde din profil opdateret i form af nye billeder, særtilbud og promoveringer for at få folk til at vælge lige netop din virksomhed.

Hvordan når jeg ud til flere kunder via Google My Business?

Google My Business gør dig i stand til at nå ud til og interagere med potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed på Google. Din virksomhedsprofil bliver vist på Google Søgning og i Maps. Via din virksomgedsprofil kan du svare på anmeldelser, uploade produktbilleder eller særtilbud. Du kan også altid tilføje og redigere dine virksomhedsoplysninger.

Med Google My Business kan du oprette en Google-virksomhedswebsite gratis. En virksomhedswebsite er en professionel website for din virksomhed, og det kan oprettes og konfigureres på få minutter. Den oprettes automatisk ved brug af oplysninger fra din virksomhedsprofil, og det opdateres automatisk, når du foretager ændringer af profilen. Du kan vælge mellem en række forskellige websitetemaer og du kan tilbyde potentielle kunder forskellige muligheder for at kontakte din virksomhed, f.eks. via opkald, sms eller en anmodning om et tilbud.
Du kan bruge funktionen Indsigt til at finde ud af, hvordan du kan optimere kundernes interaktionsmuligheder, så du kan opnå endnu bedre resultater, og via fanen Kunder kan du selv interagere med kunderne og derved opnå større engagement.

Kom i gang med Google My Business i dag

Hvis du ikke allerede har oprettet en bruger hos Google My Business, så skal du i gang nu. Der ligger en masse fordele klar for din virksomheds synlighed online.

Har du spørgsmål eller hjælp til at komme i gang, så er du mere end velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores digitale marketing konsulent. Kontakt os i dag.

Kilde: https://www.google.com/intl/da_dk/business/

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞