Høje Taastrup vil på landkortet med More Action

Udgivet d. 31. marts 2022

More Action i Høje Taastrup er en samlet kampagne for at skabe mere kendskab til de mange action prægede aktiviteter der tilbydes i Høje Taastrup.

Sidste efterår gik en gruppe af action prægede eventfirmaer sammen med Høje Taastrup Turistforening om at lave en samlet markedsføring af deres spændende aktiviteter. Der er utroligt mange muligheder for at få en rigtig god dag med masser af oplevelser for store og små, øvede og uøvede og for hele familien.

Fælles markedsføring

Det blev besluttet at lave en folder som giver et lille indblik i hvor og hvordan man kan få pulsen op og prøve kræfter med fx bowling og 18-hullers minigolf, kørsel på mountainbike i kuperet terræn, gokart race på verdens største indendørs gokartbane, eller hvad med indoor skydiving og udleve drømmen om at flyve. Og man kan afprøve sine skydefærdigheder uden krudt og ovenikøbet komme til at se det hele fra oven i en helikopter. Dagen kan afsluttes med en dejlig middag og en god nats søvn på et lækkert hotel.

Der er oplevelser for en hver smag, om du er stor eller lille, par, familie eller en gruppe af venner. Og så ligger de alle i Høje Taastrup tæt på hinanden. Det går det nemt at nå flere forskellige oplevelser på en dag.

På gensyn i Høje Taastrup – og få pulsen op og en kæmpe oplevelse for hele familien.

Prøv en af disse eventfirmaer næste gang du skal have pulsen op.

Folderne er blevet distribueret via Ferie Danmark til landets største tankanlæg langs motorvejen samt i supermarkeder, campingpladser og turistbureauer i hele landet. Lokalt kan folderen hentes hos aktørerne, og på de lokale biblioteker.

I&D Design og Web har været med fra starten i forbindelse med planlægning, grafisk design og trykning, lancering og distribution.

Skydiving hos Air Experience en del af More Action i Høje Taastrlup
0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞