Har du åbent mellem Jul og Nytår?

Udgivet d. 13. december 2019

Har du styr på dine åbningstider mellem Jul og Nytår?

Den gode julestemning er fundet frem og mange butikker og webshops har haft travlt med det store julegaveræs. Der er pyntet op, tilkaldt ekstra julehjælp og de gode juletilbud er sat frem i vinduet. Nu handler det bare om at få solgt varerne inden året slutter af. Derfor er det vigtigt at dine kunder ved om du har åbent eller lukket op til jul og nytår.

Åbningstider hos Google

Google My Business har gjort det supernemt at opdatere dine særlige åbningstider til jul og andre helligdage på Google’s søgeresultater, Google Maps og andre Google produkter. Du kan angive dine specielle åbningstider på forhånd uden at forstyrre dine normale åbningstider. Uanset om du har åbent mellem jul og nytår eller ej, så bør du angive åbningstiderne alligevel for at undgå forvirring. Hvis du undlader at angive dine særlige åbningstider vil brugerne på Google og Google Maps få en advarsel om at åbningstiderne muligvis ikke passer.

Du kan læse mere om hvordan du angiver dine særlige åbningstider ved hjælp af Google My Business.


Åbningstider på Facebook

Facebook har desværre stadig ikke gjort det muligt at angive særlige åbningstider udover de almindelige åbningstider. Du kan dog ændre på dine almindelige åbningstider, så de passer til den sidste uge på året, men det er ikke alle der har denne mulighed, hvis de har åbent eller lukket henover flere uger. Jeg anbefaler derfor at der oprettes et opslag, som fortæller om dine særlige åbningstider – gerne med en julehilsen. Du kan fastgøre dit opslag, så det står øverst på din Facebook side.

 

Du kan læse mere om hvordan du fastgør et opslag øverst på din Facebook side.


Åbningstider på Yelp

Yelp for virksomhedsejere hjælper dig også med at angive særlige åbningstider på Yelp. Dette er især en god idé, hvis du driver en fysisk butik eller spisested. Hvis du sørger for at angive dine særlige åbningstider, vil dine kunder få en besked om at der er særlige åbningstider når de er på udkig efter gaver eller steder at spise mellem jul og nytår.

 

Du kan læse mere om hvordan du angiver dine særlige åbningstider på Yelp.


Åbningstider på andre hjemmesider og platforme

Efter at du har opdateret dine åbningstider på hjemmesiderne foroven, er det også en god idé at holde dine kunder/følgere opdateret på de sociale medier. Her taler vi om at lave et opslag på dine profiler hos Instagram, Snapchat, Twitter, Facebook, LinkedIn og Google My Business (her er der er også opslag, som vises på søgeresultaterne) med dine særlige åbningstider – evt. også en julehilsen.

Bemærk at du selvfølgelig ikke behøver at have en profil på alle ovenstående platforme.
De forskellige platforme bruges til forskellige målgrupper og kampagner, og er derfor helt op til din virksomheds markedsføringsstrategi.

Hvis din butik er medlem af en lokal handelsstandsforening kan du også tjekke om der er åbningstider.
F.eks. kan man hos Taastrup ByMidte finde en oversigt over medlemmer og deres åbningstider.
Op til jul og nytår har man indført særlige åbningstider, som medlemmerne selv kan indtaste via egen kontrolpanel.

Lige inden du smutter…

Vi holder selv lukket mellem jul og nytår og har åbent mandag d. 23. december frem til kl. 12:00.
Har du spørgsmål til ovenstående, eller har du brug for hjælp til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt eller smide en kommentar herunder. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på hjemmesiden, hvis du er interesseret i vores blogindlæg. Vi lover ikke at spamme dig 🙂

Jeg ønsker alle butikker og digitale virksomhedsejere en god jul.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞