Gymnasie- og universitetsstuderende kan tjene penge på deres notater

Udgivet d. 11. februar 2016

På hjemmesiden Noterz.dk kan studerende på landets gymnasier og universiteter købe og sælge notater til lige præcis deres fag.

Hjemmesiden kører en skræddersyet I&D CMS løsning med et brugervenligt design.

Noterz.dk er en virksomhed startet af iværksætteren Joachim Søllested. Formålet var at give studerende en mulighed for at tjene ekstra i deres dagligdag ved at dele ud af deres viden, og at gøre det let for andre studerende at finde frem til den viden.

Joachim er hurtig til at pointere, at det ikke er en “snydeside”. Man finder ikke hele opgaver eller eksamenssvar på Noterz.dk. Det er udelukkende hjælpeværktøjer til ens fag – for flere hoveder tænker bedre end ét – og Joachim holder skarpt øje med, at der ikke forekommer misbrug.

Som sælger på hjemmesiden sætter man selv prisen for sine notater. Når et salg gennemføres, får Joachim automatisk besked om køber, sælger og pris. Hver måned får sælgerne indbetalt penge på den konto, de har oplyst når de oprettede deres sælgerprofil.

For at være sælger skal man have en bruger på siden og opgradere den til sælgerprofil. Det koster p.t. 10 kr. om måneden (eller 100 kr. for et år).

Hertil udviklede vi vores eget abonnementsystem, der er let at styre direkte fra CMS’et. Normalt skal abonnementer administreres fra betalingsgatewayen (f.eks. ePay), men vi ville gerne forenkle den proces. Derfor kan Joachim nu administrere sine abonnementer – og abonnenter – fra ét og samme kontrolpanel.

Noterz.dk blev lanceret her i starten af februar 2016.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞