Gratis rådgivning for iværksættere hos IværksætterIshøj

Udgivet d. 11. marts 2016

Jeg blev inviteret til at være med på rådgiverholdet til rådgivercafeen i torsdags og det var virkelig spændende at høre om folks idéer og spørgsmål til deres nye projekter og virksomheder. Der var knald på hele vejen igennem, for der var kun plads til 15-20 minutters snak til hver deltager.

På caféen var der mulighed for at snakke med en revisor, advokat, salg og marketingsekspert, rådgiver for ledelses- og forretningsudvikling og selvfølgelig web og e-handel.

Jeg nåede lige hurtigt at få taget nogle få billeder inden det væltede ind med mennesker efter dørene blev åbnet.

  

Går du med en drøm om at blive selvstændig, men har brug for at få nogle råd inden du tager “springet” så kan du hos IværksætterIshøj få gratis rådgivning, som tilbydes til alle virksomheder og iværksættere i Ishøj. Herunder ser du nogle af de populære spørgsmål der blev stillet mest.

  • Hvordan får jeg sat skub i salget?
  • Har jeg brug for en hjemmeside?
  • Hvordan finder jeg den rigtige leverandør til min hjemmeside?
  • Hvad skal der til for at kunne modtage betaling på min webshop?
  • Er Dankortet stadig relevant og hvilke aftaler skal jeg have tegnet?
  • Hvordan kommer jeg godt fra start med et generationsskifte?
  • Hvad gør jeg på de sociale medier og har de nogen betydning for min markedsføring?

Hvis du står og har lignende spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt til os via formularen forneden.
Du kan også følge med på Iværksætterishøj’s Facebookside hvor der ofte bliver fortalt succeshistorier samt information om gratis kurser.

Måske ser vi dig ved næste rådgivercafe?

Kom til Rådgiver Café

IværksætterIshøj slår dørene op

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞