Godt nyt for kajakfolket

Udgivet d. 16. maj 2017

I samarbejde med Kajakkaj.dk har vi netop færdiggjort en portal for køb og salg af alt indenfor kajakområdet; Kajakker og alt tænkeligt udstyr.
Kajakkaj.dk har brugerne nemlig mulighed for selv at oprette annoncer til køb og salg af kajakker, udstyr m.m.

Der er masser af forskellige kajaksider på nettet – men ingen samler det hele ét sted for kajakfolket – derfor er Kajakkaj.dk kommet til live.

Vi har været med fra idefasen over designet og til den færdigprogrammerede løsning.

 

Forside af kajakkaj.dk            

 

Artikler, forum og spots

Har du kastet dig ud i din store drøm, solgt huset eller indrettet en kassevogn til kajakmekka med overnatningsmulighed, så kan du som bruger selv oprette artikler og fortælle om dine spændende oplevelser og erfaringer.

Som Kajakkaj.dk skriver på deres nye hjemmeside, håber de at se en masse søde, rare og aktive mennesker derinde – som vil deltage aktivt i forummet eller anbefale fede spots at tage på tur til.

“Mulighederne er mange – begrænsningerne er få!” – Kajakkaj.dk

 

Events og aktiviteter

Holder du eller din klub et event, som I gerne vil dele med andre kajakentusiaster? Så kan du også på Kajakkaj.dk oprette et event med indhold og billeder. Virksomheder er også velkomne til at oprette et event, hvis der f.eks. er åbent hus eller andet interessant for Kajakkaj.dk‘s brugere.

 

Kundeudtalelse fra Jacob Christiansen

“Jeg vil bare sige jer en kæmpe tak for en fantastisk side!!

Nu har jeg de sidste par timer siddet og finpudset lidt hist og hér – og jeg er virkelig glad for og imponeret over det store stykke arbejde, der ligger bag siden.
At navigere rundt i jeres CMS – det er nemt, overskueligt og meget brugervenligt. Det er et fantastisk systemet I har fået udviklet.
Opbygningen af siden – alle de indbyggede logikker, som jeg slet ikke havde overvejet og så bare designet, enkeltheden og farverne.

Det er virkelig et flot stykke arbejde!
Så kære I&D – tusind tusind tak for et meget meget flot stykke arbejde!!!”

Mange hilsner 
Kajakkaj (aka Jacob)

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞