Skrevet d. 01.03.2016

I de seneste ugers tid har vores virksomhed været udsat for en særprægen form for terrorisme: En (eller måske flere) hundeejere har ladet deres kæledyr efterlade en uvelkommen gave i vores indkørsel på daglig basis.

De første par gange kan man godt tænke, at det nok bare er et tilfælde. Men efter den første uge begyndte der at tegne sig et ubehageligt mønster om, at det måske ikke var helt så tilfældigt som først antaget.

Derfor satte vores salgsdirektør Flemming et venligt skilt op ud til gaden, hvor der ganske simpelt stod: "Kære hundelufter. Husk poser!"

Dagen efter var skiltet blevet anbragt i hækken. Så vi satte det op igen.

Den næste morgen så skiltet sådan her ud:

Det er bare ikke pænt, det der

Ikke nok med, at dagens gave var blevet meget nøje anbragt ovenpå skiltet, men der var også blevet hængt adskillige hundeposer op på flaget.

Det fik Flemming til at skrive et opstød på Facebook, som han også sendte til lokalavisen:

Nok må være nok

I dag kunne vi så åbne lokalavisen og se, at historien var nået ud i de lokale medier (og også på deres hjemmeside):

Artikel i lokalavisen

Historien nåede også videre ud på avisens Facebook-side, hvor kommentarene var enige i, at der var tale om en noget afsporet form for humor.

Folk er enige: Det er noget svineri

Til hundeejeren/hundeejerne, der står bag misæren: Vi ved ikke hvad vi har gjort for at fortjene denne ulækre opmærksomhed fra jer. Men vi synes - og det er vi øjensynligt ikke de eneste, der gør - at der må findes bedre måder at vise sin utilfredshed på.

Vi er dog ikke typerne, der tager den slags liggende ned, som I kan se.

Indlæser kommentarer...